Geri Dön
Fevzi Kaan Türker nasıl fenomen oldu?

Fevzi Kaan Türker nasıl fenomen oldu?

Son günlerin en ilgi çeken videolarına imza atan bir isim var; Fevzi Kaan Türker. TikTok sayesinde tanıdığımız, kısa sürede adından söz ettiren Fevzi Kaan Türker nasıl oldu da fenomen oldu? Yeni bir 'Deli Vahit' mi doğuyor? Molatik olduğumuz kişi Fevzi Kaan Türker oldu bu defa.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Günümüz dünyasında fenomen olmak, tanınmam son derece kolay. Özellikle de TikTok’un çıkması sayesinde insanlar fenomenlik çılgınlığına yakalandı. İşte son dönemde hayatımıza giren isimlerden birisi de Fevzi Kaan Türker. Bi' Başka kanalının sorularını yanıtlayan Fevzi Kaan Türker nasıl fenomen olduğunu, macerasını anlattı.

Haberin Devamı

Müzikle içli dışlıymış

Babası da org çalarak yaşamını sürdürüyormuş Fevzi Kaan Türker’in. Pandemi dönemi mecburen evde kalmak zorunda olan babası, orgunu da eve getirmiş. Kaan da gizliden gizliye orgla TikTok’ta canlı yayında şarkılar söylemeye başlamış. O arada ‘keşfet’e düşünce ünlenmiş haliyle.

Babasının müzikle ilgilenmesi Fevzi Kaan Türker için bir avantaj haline gelmiş. Ondan gördüklerini, öğrendiklerini kendi yayınlarında uygulamaya devam etmiş. Klasik “ağaç yaşken eğilir” durumu yani.

Babasının izinden gidecekmiş

Onca üne, şana şöhrete rağmen amacının babasının izinden gitmek olduğunu söylüyor Kaan. Zaten geçmişte düğünlerde davul çalarak yardım ederken artık fenomenliğin de verdiği etki ile daha da yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

Birçok fenomen isim de kendisinin yayınlarına katılmış. Hatta ilk parçasını Tuğçe Kandemir yapacakmış. Başarılı isimlerin böyle tatlı, genç isimlere yardım etmesi oldukça iyi bir gelişme.

Ancak benim en çok hoşuma giden ise geçtiğimiz günlerde yayınına katılan bir fenomene yaptıklarıydı. Canlı yayına konuk olan diğer fenomeni bir anda yayında atması ve hiçbir şey olmamış gibi davranması tam bir ‘alfa erkek’ hareketiydi.

Acun Ilıcalı yayınına gelir mi?

Asıl amacının ise Acun Ilıcalı ile canlı yayın yapmak olduğunu söylüyor Fevzi Kaan Türker. Tabii büyük hayran kitlesi ve genç başarılı isimlerin elinden tuttuğunu biliyor. Bu isteği de oldukça normal.

Deli Vahit'ten sonra yeni bir klavye üstadımız mı doğuyor? Neden olmasın... Umarım daha da başarılı olur…

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler