Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiSURVİVOR ALL STAR TURABİ VE NİHAT ALTINAKAYA NEDEN YOK, diskalifiye mi oldu, elendi mi? Turabi ve Nihat Altınkaya Survivor'a veda mı ettiler?
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
2/5TURABİ ÇAMKIRAN NEDEN YOK

TURABİ ÇAMKIRAN NEDEN YOK?

Survivor 2024 All Star'da Kırmızı takımda mücadele eden Turabi Çamkıran son dokunulmazlık oyununda yer almamıştı. Yarışmacının iç yan bağlarında yırtık oluştuğu tespit edilirken en az 2 hafta yarışmacının dinlenmesi gerektiği açıklaması üzerine yarışmacı dün akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyununda yer almazken bu akşam ekrana gelecek olan haftanın son dokunulmazlık mücadelesinde de yer alması beklenmiyor. Acun Ilıcalı'nın son konseyde yaptığı açıklamaya göre Turabi'nin sakatlığı tekrar nüksetti.

3/5İLK OYUNDA SAKATLANDI

İLK OYUNDA SAKATLANDI!

Survivor All Star 24. Bölümünde mavi takımdan yarışmaya katılan Nihat Altınkaya, ilk mücadelesine kırmızı takımdan Sercan Yıldırım ile çıktı. Parkurun son bölümünde bir anda kendisini yere bırakan Nihat’a hemen doktorlar müdahale etti. Yapılan ilk kontroller sonrasında Nihat Altınkaya ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Nihat Altınkaya hakkında konuşan Ilıcalı; "Tabii ki çok üzücü bir olay yaşandı ve kendim de bizzat birçok sakatlık yaşamış biri olarak bugün Nihat'ın durumuna çok üzüldüm. Şöyle söyleyeyim size aylarca bugün için çalıştı açıkçası arkadaşlarımız ona bu sene gelme önümüzdeki sene gel istersen dedi ama öyle bir kadro var ki bu sene bu kadronun içinde olmam lazım dedi. İlk teklif götürdüğümüz yarışmacılardan biriydi sonra zaten Survivor'a hazırlanırken sakatlandı daha sonra aynı sakatlığı da bugün yine geçirdi. Biz yaklaşık 4 saat içerisinde onu uçağa bindirmeye başardık şu anda yolda ve yarın İstanbul'da olacak çünkü vakit kaybetmememiz gerekiyor. Yani ortopedik sakatlıkları için her zaman Allah daha büyüğünü vermesin derim…" ifadelerini kullandı.

4/5ACUN ILICALI AÇIKLADI

ACUN ILICALI AÇIKLADI!

Survivor da yarım kalan acil durum konseyi toplandı. Yarışmanın gidişiyle alakalı bazı sürprizler olacak. İlk olarak Turabi hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı:

"Yaklaşık 5 günün sonunda Turabi'den gelen haber maalesef iyi değil. Turabi yarışmanın geleceği ile ilgili verdiği kararı bize açıkladı ve Survivor All Star'a devam edemeyeceğini söyledi. Turabi açısından erken bir veda ama bana göre sağlık en önemli şey. Nihat bugün ameliyata girdi ve başarılı geçti. Nihat yaklaşık 6 aylık bir tedavi süreci yaşayacak. Onunda Survivor hayatı 1 günde bitti. Ben buradan hem Turabi'ye hem Nihat'a sevgiler yolluyorum ama maalesef bu sezon birlikte olamayacağız." dedi.

5/5SURVİVORA VEDA EDEN TURABİ ÇAMKIRANDAN İLK AÇIKLAMA

SURVİVOR!A VEDA EDEN TURABİ ÇAMKIRAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Survivor'a vedası gündem olan Turabi'den ilk açıklama geldi. Ünlü isim, "...Sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak hiç kimsenin baskısı altında kalmadan size elveda diyorum... Tüm yarışmacı kardeşlerime canı gönülden başarılar diliyorum. Hepsi şampiyonluğu ve en önemlisi bu çektikleri zorluklardan dolayı saygıyı sonuna kadar hak ediyorlar. Kazasız, belasız ve de sakatlıksız güzel bir sezon diliyorum hepsine. Allah'a emanet olun" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR
MEB LGS SONUCU SORGULAMA | LGS sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak 2025 LGS soruları ve cevapları soru kitapçıkları yayımlandı
MEB LGS SONUCU SORGULAMA | LGS sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? 2025 LGS soruları ve cevapları soru kitapçıkları yayımlandı
YKS Bu hafta mı YKS ne zaman, saat kaçta ÖSYM AİS giriş 2025 YKS sınavı giriş belgesi nereden alınır İşte YKS sonuç tarihi
YKS Bu hafta mı? YKS ne zaman, saat kaçta? ÖSYM AİS giriş 2025 YKS sınavı giriş belgesi nereden alınır? İşte YKS sonuç tarihi
Manisanın yeni belediye başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında Besim Dutlulunun eğitim ve kariyer hayatı
Manisa'nın yeni belediye başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında? Besim Dutlulu'nun eğitim ve kariyer hayatı
Asgari ücrete ara zam var mı 2025 Temmuzda asgari ücret zammı olur mu
Asgari ücrete ara zam var mı? 2025 Temmuz'da asgari ücret zammı olur mu?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik