Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiBursalı ev hanımları altın değerinde tüyoları verdi! Şekerlenmeyen şeftali reçeli için yarısını ekleyin
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
3/8Yapılışı:

Yapılışı:

Şeftalileri yıkayın, kabuklarını soyun ve çekirdeklerini çıkarın. Ardından şeftalileri küçük parçalar halinde doğrayın.

4/8Bursalı ev hanımları altın değerinde tüyoları verdi Şekerlenmeyen şeftali reçeli için yarısını ekleyin

Bir tencereye şeftalileri ve şekeri koyun. Üzerine 1 su bardağı su ekleyin. Şekerin erimesi için karışımı bir süre bekletin.

5/8Bursalı ev hanımları altın değerinde tüyoları verdi Şekerlenmeyen şeftali reçeli için yarısını ekleyin

Tencereyi orta ateşte kaynamaya bırakın. Şeftaliler yumuşayıp reçel kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin. Bu aşamada oluşan köpükleri bir kaşık yardımıyla alabilirsiniz.

6/8Bursalı ev hanımları altın değerinde tüyoları verdi Şekerlenmeyen şeftali reçeli için yarısını ekleyin

Reçel kıvamını almaya başladığında yarım limonun suyunu ekleyin. Bu, reçelin şekerlenmesini önleyecektir. Birkaç dakika daha kaynattıktan sonra ocaktan alın.

7/8Bursalı ev hanımları altın değerinde tüyoları verdi Şekerlenmeyen şeftali reçeli için yarısını ekleyin

Reçeli temiz ve kuru kavanozlara sıcak sıcak doldurun. Kavanozların kapaklarını sıkıca kapatıp ters çevirerek soğumaya bırakın.

8/8Bursalı ev hanımları altın değerinde tüyoları verdi Şekerlenmeyen şeftali reçeli için yarısını ekleyin

Şeftali reçelinizi daha farklı bir aromayla tatlandırmak isterseniz, pişirme sırasında birkaç dal tarçın veya birkaç karanfil atabilirsiniz. Eğer daha parlak olmasını istiyorsanız, son aşamada 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyebilirsiniz.

EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ 🚩 Az önce deprem mi oldu Nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu AFAD/Kandilli Rasathanesi 25 Haziran son depremler
SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ 🚩 Az önce deprem mi oldu? Nerede ve kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi 25 Haziran son depremler
YKS SONUÇ TARİHİ 📢 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak YKS sıralamaları ne zaman belli olacak ÖSYM TYT, AYT, YDT sonuç tarihi
YKS SONUÇ TARİHİ 📢 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sıralamaları ne zaman belli olacak? ÖSYM TYT, AYT, YDT sonuç tarihi
MUHARREM AYI İBADETLERİ 🌙 Muharrem ayında hangi ibadetler yapılır, hangi dualar okunur Muharrem ayında çekilecek tesbih ve zikirler
MUHARREM AYI İBADETLERİ 🌙 Muharrem ayında hangi ibadetler yapılır, hangi dualar okunur? Muharrem ayında çekilecek tesbih ve zikirler
KPSS BAŞVURU EKRANI açıldı mı 💻 KPSS başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor KPSS lisans sınavı ne zaman
KPSS BAŞVURU EKRANI açıldı mı? 💻 KPSS başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? KPSS lisans sınavı ne zaman?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik