Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiDibi tutmadan yaprak sarma nasıl pişirilir? Sarmaların altına bu malzemeleri ekleyin
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
4/62. Farklı Aromalar Katmak İçin Sebze Dilimleri Kullanın

2. Farklı Aromalar Katmak İçin Sebze Dilimleri Kullanın

Yaprak sarmalarınıza ekstra lezzet katmak ve tencerenizin dibini daha iyi korumak için, asma yapraklarının altına veya üstüne farklı sebzeler de ekleyebilirsiniz. Özellikle soğan dilimleri, domates, havuç veya patates gibi sebzeler, sarmalarınıza benzersiz bir aroma kazandırır. Sebzeler, pişirme sırasında suyunu bırakır ve bu da sarmaların hem daha sulu hem de daha lezzetli olmasını sağlar.

5/63. Kemik veya Patates ile Koruma Sağlayın

3. Kemik veya Patates ile Koruma Sağlayın

Daha önce de bahsedildiği gibi, tencerenin altına yerleştirilen kemik veya patates dilimleri de sarmalarınızın dibinin tutmasını önler. Bu yöntemler, hem sarmalarınızın alt katmanını korur hem de pişirme sırasında lezzeti artırır. Patates dilimleri, özellikle kemik kullanmak istemeyenler için iyi bir alternatiftir ve pişirme sonunda lezzetli bir garnitür olarak da sunulabilir.

6/64. Sarmaları Sıkıca Dizerek Sabitleyin

4. Sarmaları Sıkıca Dizerek Sabitleyin

Sarmaları tencereye yerleştirirken, aralarında boşluk bırakmamaya özen gösterin. Sıkıca dizilen sarmalar, pişirme sırasında dağılmadan formunu korur. Ayrıca, üzerine bir tabak kapatarak sarmaların suyun içinde sabit kalmasını sağlayabilir, böylece eşit pişirme elde edebilirsiniz.

EN ÇOK OKUNANLAR
EMEKLİ MAAŞI ZAMMI % KAÇ 5 Aylık enflasyona göre emekli maaşı zam oranı yüzdesi 6 Aylık enflasyonla Temmuz emekli zammı ne kadar bekleniyor
EMEKLİ MAAŞI ZAMMI % KAÇ? 5 Aylık enflasyona göre emekli maaşı zam oranı yüzdesi! 6 Aylık enflasyonla Temmuz emekli zammı ne kadar bekleniyor?
Babalar Günü Ne Zaman 2025, Bu Pazar Mı Babalar Gününe kaç gün kaldı İşte Babalar Günü için hediyeler
Babalar Günü Ne Zaman 2025, Bu Pazar Mı? Babalar Günü'ne kaç gün kaldı? İşte Babalar Günü için hediyeler
Zamlı Emekli Promosyonu 2025 Son Dakika | Emekli promosyonu en yüksek veren banka hangisi Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, zam geldi mi
Zamlı Emekli Promosyonu 2025 Son Dakika | Emekli promosyonu en yüksek veren banka hangisi? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, zam geldi mi?
ANADOLU EFES - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA Basketbol Süper Ligi play-off yarı final Anadolu Efes-Beşiktaş Fibabanka basket maçı saat kaçta
ANADOLU EFES - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA? Basketbol Süper Ligi play-off yarı final Anadolu Efes-Beşiktaş Fibabanka basket maçı saat kaçta?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik