Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiDüdüklüye gerek duymayacaksınız! Lokum gibi et için tencereye 1 bardak ekleyin
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
2/61. SÜT KULLANIN

1. SÜT KULLANIN

Etin yumuşaklığını artıran en etkili yöntemlerden biri, süt kullanmaktır. Süt, etin protein yapısını çözer ve etin daha yumuşak olmasını sağlar. Etin üzerine 1 su bardağı süt ekleyerek, tencerenin kapağını kapatın ve düşük ısıda pişirmeye devam edin. Bu yöntemle, etinizin hem lezzeti artacak hem de daha hızlı pişecektir.

3/62. SOĞAN KULLANIN

2. SOĞAN KULLANIN

Soğan, etin yumuşamasına yardımcı olabilecek bir başka doğal malzemedir. Etin üzerine doğranmış soğan eklemek, hem lezzetini artırır hem de etin daha yumuşak olmasını sağlar. Soğan, etin lif yapısını yumuşatarak pişirme süresini kısaltır. Soğanı doğrayarak etin üzerine ekleyin ve birlikte pişirin.

4/63. ZENCEFİL İLE LEZZET ARTTIRIN

3. ZENCEFİL İLE LEZZET ARTTIRIN

Zencefil, et yemeklerine hem lezzet katarken hem de etin yumuşamasını sağlar. Birkaç dilim taze zencefil, etin üzerine eklenerek pişirildiğinde, etin daha hızlı pişmesini ve daha yumuşak olmasını sağlar. Ayrıca, zencefilin eklenmesi, yemeğinize farklı bir tat da katar.

5/64. DOMATES KULLANIN

4. DOMATES KULLANIN

Domatesin asidik yapısı, etin daha hızlı yumuşamasına yardımcı olur. Etin üzerine doğranmış domates eklemek, yavaş pişirme sırasında etin daha yumuşak olmasını sağlar. Domatesin suyu, etin liflerini çözer ve pişirme süresini kısaltır.

6/65. LİMON SUYU VE ZEYTİNYAĞI İLE MARİNE EDİN

5. LİMON SUYU VE ZEYTİNYAĞI İLE MARİNE EDİN

Limon suyu ve zeytinyağı, etin yumuşamasını sağlayan diğer etkili malzemelerdir. Etinizi bu karışımla marine ederek, hem lezzetini hem de yumuşaklığını artırabilirsiniz. Limon suyu, etin dokusunu yumuşatırken, zeytinyağı da etin nemli kalmasını sağlar.

EN ÇOK OKUNANLAR
2025 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak LGS T.C. No ile MEB sonuç sorgulama ekranı ve tercih takvimi
2025 LGS sonuçları ne zaman açıklanacak? LGS T.C. No ile MEB sonuç sorgulama ekranı ve tercih takvimi
FED Faiz Kararı Temmuz 2025: FED Faiz ne zaman açıklanacak, faiz indirimi bekleniyor mu Powelldan kritik mesajlar
FED Faiz Kararı Temmuz 2025: FED Faiz ne zaman açıklanacak, faiz indirimi bekleniyor mu? Powell'dan kritik mesajlar
Spotify kapanacak mı Spotify hakkında neden inceleme başlatıldı
Spotify kapanacak mı? Spotify hakkında neden inceleme başlatıldı?
Şendul Şaban filminin konusu nedir, oyuncuları kimler
Şendul Şaban filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik