Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiDüdüklüye gerek duymayacaksınız! Lokum gibi et için tencereye 1 bardak ekleyin
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
3/62. SOĞAN KULLANIN

2. SOĞAN KULLANIN

Soğan, etin yumuşamasına yardımcı olabilecek bir başka doğal malzemedir. Etin üzerine doğranmış soğan eklemek, hem lezzetini artırır hem de etin daha yumuşak olmasını sağlar. Soğan, etin lif yapısını yumuşatarak pişirme süresini kısaltır. Soğanı doğrayarak etin üzerine ekleyin ve birlikte pişirin.

4/63. ZENCEFİL İLE LEZZET ARTTIRIN

3. ZENCEFİL İLE LEZZET ARTTIRIN

Zencefil, et yemeklerine hem lezzet katarken hem de etin yumuşamasını sağlar. Birkaç dilim taze zencefil, etin üzerine eklenerek pişirildiğinde, etin daha hızlı pişmesini ve daha yumuşak olmasını sağlar. Ayrıca, zencefilin eklenmesi, yemeğinize farklı bir tat da katar.

5/64. DOMATES KULLANIN

4. DOMATES KULLANIN

Domatesin asidik yapısı, etin daha hızlı yumuşamasına yardımcı olur. Etin üzerine doğranmış domates eklemek, yavaş pişirme sırasında etin daha yumuşak olmasını sağlar. Domatesin suyu, etin liflerini çözer ve pişirme süresini kısaltır.

6/65. LİMON SUYU VE ZEYTİNYAĞI İLE MARİNE EDİN

5. LİMON SUYU VE ZEYTİNYAĞI İLE MARİNE EDİN

Limon suyu ve zeytinyağı, etin yumuşamasını sağlayan diğer etkili malzemelerdir. Etinizi bu karışımla marine ederek, hem lezzetini hem de yumuşaklığını artırabilirsiniz. Limon suyu, etin dokusunu yumuşatırken, zeytinyağı da etin nemli kalmasını sağlar.

EN ÇOK OKUNANLAR
ON NUMARA SONUÇLARI: 7 Temmuz 2025 Pazartesi On Numara çekiliş sonuçları açıklandı On numara nasıl sorgulanır
ON NUMARA SONUÇLARI: 7 Temmuz 2025 Pazartesi On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On numara nasıl sorgulanır?
En Yüksek Emekli Promosyonu Hangi Banka Veriyor, Ne Kadar Emekli banka promosyonu 2025 ne kadar oldu, zam geldi mi Emekli banka promosyonu daha da artacak mı
En Yüksek Emekli Promosyonu Hangi Banka Veriyor, Ne Kadar? Emekli banka promosyonu 2025 ne kadar oldu, zam geldi mi? Emekli banka promosyonu daha da artacak mı?
MEB LGS SONUÇ EKRANI AÇILDI MI 2025 LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi gün açıklanacak İşte LGS tercih ve yerleştirme takvimi
MEB LGS SONUÇ EKRANI AÇILDI MI? 2025 LGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi gün açıklanacak? İşte LGS tercih ve yerleştirme takvimi
7 TEMMUZ BUGÜNKÜ SON DEPREMLER: Az önce deprem mi oldu Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu
7 TEMMUZ BUGÜNKÜ SON DEPREMLER: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik