Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiEMEKLİ MAAŞ ZAM FARKI ÖDEME TARİHLERİ: SSK, Bağ-Kur emekli maaş zam farkları hesaplara yattı mı, ne zaman ödenecek?
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
2/3EMEKLİ MAAŞ FARKI YATTI MI, NE ZAMAN YATACAK

EMEKLİ MAAŞ FARKI YATTI MI, NE ZAMAN YATACAK?

Buna göre emekli sandığı alan kişiler 15 günlük maaş farkı alabiliyor. SSK ve Bağkur emeklileri 15 günlük farktan faydalanamıyor.

TÜİK tarafından açıklanan 6 aylık enflasyon oranlarına göre zam oranları açıklandı ve yürürlüğe girdi. En düşük emekli aylığı 7.500 TL olarak uygulanırken, emekli aylıklarına yapılan yüzde 25 zam, kök aylıklara uygulanacak. Temmuz ayında yürürlüğe giren zamlı maaşları; SSK emeklileri 17-26 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri ise 25-28 tarihleri arasında hesaplarında görüyor.

Maaş ödemelerine göre, emekli sandığı alan kişiler 15 günlük maaş farkı alabiliyorken, SSK ve Bağkur emeklileri 15 günlük farktan faydalanamıyor. SSK ve BağKur emeklileri maaşlarını 17 Temmuz itibariyle almaya başladıklarından herhangi bir zam farkı oluşmamış oluyor.

Emekli maaş farklarının da 24-28 Temmuz tarih aralığında hesaplara geçmesi bekleniyor.

3/3CUMHURBAŞKANI ERDOĞANDAN EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİ MAAŞI AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Temmuz Kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada; ''"Kamu işçisini ve memuru nasıl ortada bırakmadıysak, çalışanından emeklisine hiç kimsenin mağduriyetinin kalıcı olmasına rıza göstermeyiz. Bütçeyle ilgili çalışmaların semeresini gördükçe, kendini mağdur hisseden tüm kesimlerin gönlünü alacağız, bunu yılbaşı civarı neticelendirmeyi planlıyoruz." sözlerini kullandı.

EN ÇOK OKUNANLAR
KAMU İŞÇİSİ TOPLU SÖZLEŞME ZAMMI SON DURUM | 4-D 600 bin kamu işçisi zammı belli oldu mu Toplu iş sözleşmesi son dakika gelişmeleri
KAMU İŞÇİSİ TOPLU SÖZLEŞME ZAMMI SON DURUM | 4-D 600 bin kamu işçisi zammı belli oldu mu? Toplu iş sözleşmesi son dakika gelişmeleri
Otomobil almayı düşünenler dikkat Otomobil ÖTV oranları güncellendi mi ÖTV Matrah limiti ne kadar olacak
Otomobil almayı düşünenler dikkat! Otomobil ÖTV oranları güncellendi mi? ÖTV Matrah limiti ne kadar olacak?
Altın fiyatları bugün ne kadar 17 Haziran 2025 Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor
Altın fiyatları bugün ne kadar? 17 Haziran 2025 Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor?
E OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR Karne günü yaklaşıyor 2025 2. dönem e-Okul kapanış tarihi ile e-Okul kapandı mı
E OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR? Karne günü yaklaşıyor! 2025 2. dönem e-Okul kapanış tarihi ile e-Okul kapandı mı?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik