Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiEURO 2032 hangi stadyumlarda oynanacak? EURO 2032 Avrupa Şampiyonası açılış ve final maçlarının oynanacağı şehir ve stadyumlar açıklandı mı?
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
2/3EUR0 2032 TÜRKİYEDE HANGİ ŞEHİR VE STATLARDA OYNANACAK

EUR0 2032 TÜRKİYE'DE HANGİ ŞEHİR VE STATLAR'DA OYNANACAK?

 

EURO 2032 maçlarının Türkiye'de hangi şehir ve statlarda oynanacağına ilişkin kendisine yöneltilen soruya TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi şu yanıtları verdi; Açılış maçı, final maçı gibi müsabakaların nerede oynanacağı henüz belli değil. Bugün konuştuğumuz şey, iki ülkenin bunu birlikte başarabilmesiydi. 10'ar şehir bildirdik. 2 yıl içinde İtalya'yla müzakereler yapacağız ve sayıyı 5'er stadyuma düşüreceğiz. Çok zorlanacağız, çok stadyumumuz var."

3/3ADAYLIK DOSYASINDA 10 STADYUM VAR 5E İNDİRECEĞİZ

"ADAYLIK DOSYASI'NDA 10 STADYUM VAR! 5'E İNDİRECEĞİZ"

 

Konuya ilişkin TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt maçların hangi statlarda oynanacağına dair konuya "Adaylık dosyamızda 10 tane stadyum var, bunların 3 tanesi İstanbul'dan. Gerisi Anadolu'dan. 5 stadyuma indireceğiz. Ekim 2026'da açılış, kapanış maçları, kura çekim yerlerini Ekim 2026'ya kadar İtalyan arkadaşlarımızla birlikte belirleyeceğiz. Dosyamızdaki 10 stadyumdan 9'u hazır halde. Sadece Ankara Stadyumu'nu şu an yapıyoruz. Önümüzdeki 1-2 sene içerisinde o stadyumun açılacağını düşünüyoruz. Bizim bir eksiğimiz yok." ifadelerini kullandı.

 

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık durumu hakkında yeni açıklama Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrekin son durumu nasıl Ferdi Zeyrek kimdir, kaç yaşında, nereli
Sağlık durumu hakkında yeni açıklama! Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in son durumu nasıl? Ferdi Zeyrek kimdir, kaç yaşında, nereli?
LGS GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI 📍 LGS ne zaman LGS sınavı giriş belgesi nereden alınır
LGS GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI 📍 LGS ne zaman? LGS sınavı giriş belgesi nereden alınır?
MEB YENİ TAKVİM 2025-2026 | Okullar ne zaman başlayacak 1. sınıflar okula hangi tarihte başlayacak
MEB YENİ TAKVİM 2025-2026 | Okullar ne zaman başlayacak? 1. sınıflar okula hangi tarihte başlayacak?
Volkan Konak ne zaman öldü Volkan Konak hastalığı neydi Volkan Konak kimdir, kaç yaşındaydı, mezarı nerede
Volkan Konak ne zaman öldü? Volkan Konak hastalığı neydi? Volkan Konak kimdir, kaç yaşındaydı, mezarı nerede?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik