Yıllar sonra profesyonel olarak yemek yapmaya başlasam da hayatım hep yemek odaklıydı. Ekonomi ve Finans okurken, sürekli en iyiyi aradığımı bildikleri için arkadaşlarım ve ailem için gayri resmi bir restoran rehberi olarak hizmet ettim. Üniversiteden sonra Türkiye'yi gezerek ülkenin saymakla bitmeyen yöresel lezzetlerini keşfettim.
Kızımla birlikte Montreal'e taşındığımda önce bilgisayar programcılığı okudum ve birkaç yıl bilgisayar programcısı olarak çalıştım. Yemeğin hayatımda oynadığı önemli rolü fark ettikten sonra büyük bir U dönüşü yaptım ve aşçılık okuluna gittim. Eşim ve arkadaşlarım beni bir restoran açmaya teşvik ettiğinde zaten bir catering şirketim vardı. Finans ve bilgisayar programcılığında çalıştıktan sonra hayatımın üçüncü bölümü başladı. Artık şeftim.