Çarşamba Kar Yağışlı 2°C 3°C
Perşembe Kar Yağışlı -5°C 4°C
Cuma Çok Bulutlu -5°C 7°C
Cumartesi Çok Bulutlu 3°C 14°C
Çarşamba Yağmurlu 6°C 9°C
Perşembe Çok Bulutlu 2°C 10°C
CumaNYağmurlu 5°C 13°C
Cumartesi Çok Bulutlu 11°C 18°C
Çarşamba Sağanak Yağışlı 6°C 14°C
Perşembe Parçalı Bulutlu 5°C 17°C
Cuma Az Bulutlu 7°C 19°C
Cumartesi Sağanak Yağışlı 11°C 20°C
29.03.2023 Çarşamba Günü: Bölge genelinin çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Adana’nın kuzeyi, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay’ın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Akşam saatlerinden sonra soğumayla birlikte Malatya ile Kahramanmaraş’ın kuzeyinde yağışların karla karışık yağmur ve kar yağışına döneceği tahmin ediliyor.Rüzgarın bölge genelinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve fırtına (40 -60 hamlesi 70 km/saat), Hatay ve Osmaniye çevreleri ile deprem bölgesinin yüksek ilçelerinde kuvvetli fırtına (60-80 km/saat, yer yer 90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.
Karadeniz Bölgesi'nde beklenen yağışların bu gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm.) şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Kar yağışlarının Orta ve Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri (Trabzon'un, Giresun'un ve Ordu'nun iç kesimleri ile Gümüşhane, Bayburt ve Tokat çevreleri) ile Bolu'nun yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı (20 cm. ve üzeri) şeklinde olması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve fırtına, buzlanma ve don olayı, görüş mesafesinde azalma, kıyı kesimlerde su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların Perşembe sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi ancak soğuk havanın Cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor.
Doğu Karadeniz’in batısında rüzgarın, yarın (Çarşamba) günün ilk saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan, zamanla doğusu güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Perşembe günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Doğu Akdeniz’de rüzgarın, bugün (Salı) akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan, yarın (Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren batısı kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına yer yer 9 kuvvetinde (90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Çarşamba günü akşam saatlerinde doğusunda, Perşembe günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.