Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiKONYA BIÇAK ARASI PİDESİ  nasıl yapılır? Konya bıçak arası pidesi malzemeleri ve tarifi...
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerBilgi Rehberi Haberleri

KONYA BIÇAK ARASI PİDESİ  nasıl yapılır? Konya bıçak arası pidesi malzemeleri ve tarifi...

10.10.2023 - 16:32 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 16:32

#masterchef
TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Konya bıçak arası pidesi sevilen lezzetler arasında bulunuyor. Masterchef'te yarışmacılar birçok pide çeşidini yapıyorlar. Konya bıçak arası pidesi, Masterchef'te yapılan pide çeşitleri arasında bulunuyor. Peki Konya bıçak arası pidesi nasıl yapılır?

1/3KONYA BIÇAK ARASI PİDESİ  nasıl yapılır Konya bıçak arası  pidesi malzemeleri ve tarifi...

Konya bıçak arası pidesi malzemeleri ve tarifi merak ediliyor. Konya bıçak arası pidesi Masterchef düellosunda yapılan pide çeşitli arasında bulunuyor. Peki Konya bıçak arası pidesi nasıl yapılır? İşte Konya bıçak arası pidesi tarifi...

2/3KONYA BIÇAK ARASI PİDESİ  nasıl yapılır Konya bıçak arası  pidesi malzemeleri ve tarifi...

 

Hamuru için;
4 su bardağı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket instant maya
1 buçuk su bardağından az su

Üzeri için;
Yarım kilo kuşbaşı et
2 domates
1 tane biber
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
1 kaşık sıvıyağ

3/3KONYA BIÇAK ARASI PİDESİ NASIL YAPILIR

KONYA BIÇAK ARASI PİDESİ NASIL YAPILIR?

Öncelikle hamurumuzu yapıp mayalanmaya bırakalım.O mayalanırken bir yandan üstünün harcını hazırlayalım.Kuşbaşı etleri çok küçük doğrayalım sonra domatesi biberi de aynı şekilde küçük küçük doğrayalım, baharatımızı katıp karıştıralım.Hamur mayalandıktan sonra küçük bezeler haline ayıralım.Sonra hamuru ince uzun bu şekilde açıp üstüne harç sürüp yağlı kağıtlı fırın tepsimize dizelim ve 200 derecede pişirelim, sonra sunuma hazır.

EN ÇOK OKUNANLAR
32. POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak POMEM sözlü sınavları bitti mi
32. POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM sözlü sınavları bitti mi?
DGS SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: 2025 DGS sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman belli olacak
DGS SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA: 2025 DGS sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman belli olacak?
Ayşe Barım kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor Ayşe Barım olayı nedir Ayşe Barım duruşması yapıldı mı, davada son durum ne
Ayşe Barım kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Ayşe Barım olayı nedir? Ayşe Barım duruşması yapıldı mı, davada son durum ne?
ÖĞRETMEN YAZ TATİLİ İL İÇİ ATAMA TARİHLERİ | Eş durumu öğretmen il içi yer değiştirme başvuruları sonuçları ne zaman açıklanacak Tercihler ne zaman
ÖĞRETMEN YAZ TATİLİ İL İÇİ ATAMA TARİHLERİ | Eş durumu öğretmen il içi yer değiştirme başvuruları sonuçları ne zaman açıklanacak? Tercihler ne zaman?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik