14.05.2025 - 11:32 | Son Güncellenme:
ATV'nin büyük ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dolandırıldı iddiasıyla başvuruda bulunan Metin ve ailesi ekrana geldi. Sosyal medya fenomeni Mekselina tarafından dolandırıldığını iddia eden 62 yaşındaki Metin, olayı detaylıca anlattı. 23 Yaşındaki Fenomen Mekselina ise yayına telefon ile bağlanarak tüm iddiaları reddetti.
62 Yaşındaki Metin: "Mekselina banka hesabımı kendi telefonuna bağladı, benim adıma krediler çekti."
Öte yandan yayına telefonla bağlanan Mekselina'nın sosyal medya hesabına yazdığı bilgilerin doğruluğu tartışma konusu oldu.
Fenomen Mekselina'nın Instagram hesabında, Tıp okuduğu ve part time doktorluk yaptığına ilişkin bilgiler yazıyordu. Müge Anlı ise bu bilgiyi sorgulayarak çeşitli sorularla Mekselina'dan net cevap almak istedi.
Mekselina ise aslında Psikoloji bölümüyle üniversiteye girdiğini, yatay geçiş ile Tıp okumaya devam ettiğini bunu da dondurduğunu anlattı.
Yayına bağlanan bir izleyici de Mekselina ile lisede aynı okulu paylaştığını ve Mekselina'nın lise 1'de okulu bıraktığını iddia etti.
Mekselina'nın eski patronu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Mekselina'yı kafede işe alan ve üç ay önce işten çıkaran patron; Mekselina kanser olduğunu söyleyip para talebinde bulunuyordu iddiasında bulundu.
"Ananemle, Metin amca samimiydi, ananem bana elden 2,5 milyon lira para verdi ben de Metin amcaya götürdüm, bir daha da yıllarca kendisini görmedim.
Ortaokul mezunuyum, havalı görünmek için Instagram hesabıma Tıp okuduğumu yazdım." dedi.
Dolandırıldığını iddia eden Metin bey, bugünkü yayında "Mekselina beni otele zorla götürdü ve tehdit ederek defalarca kredi çektirdi." açıklamasında bulundu.