Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiSED ÖDEMELERİ NİSAN 2025 | SED ödemeleri yattı mı? SED ödemeleri ne kadar?
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerBilgi Rehberi Haberleri

SED ÖDEMELERİ NİSAN 2025 | SED ödemeleri yattı mı? SED ödemeleri ne kadar?

17.04.2025 - 00:48 | Son Güncellenme: 17.04.2025 - 00:48

#sed ödemeleri 2025#sed ödemeleri ne kadar#sed ödemeleri nisan ödeme#nisan sed ödemeleri yattı mı
TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için nisan ayına yönelik 1 milyar 231 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesinin hesaplara yatırıldığını bildirdi. Peki, SED ödemeleri ne kadar?

1/3SED ÖDEMELERİ NİSAN 2025 | SED ödemeleri yattı mı SED ödemeleri ne kadar

Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ile çocukları, ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini ifade eden Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için tüm gayretleriyle çalıştıklarını vurguladı. SED ödemeleri yattı mı? SED ödemeleri sorgulama ne kadar?

2/3SED ÖDEMELERİ YATTI MI

SED ÖDEMELERİ YATTI MI?

Aile odaklı sosyal hizmet modelleri ile çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerini aktaran Göktaş, "Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için nisan ayına yönelik 1 milyar 231 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesini hesaplara yatırdık." ifadelerini kullandı.

Sosyal Ekonomik Destek sayesinde, ailelerin ve çocukların psikososyal destek hizmeti ile güçlenmesi sağlanarak, çocuklara yönelik sportif, kültürel, akademik ve sosyal etkinlikler hayata geçiriliyor.

3/32025 SED YARDIMI NE KADAR

2025 SED YARDIMI NE KADAR?

Ocak ayı memur maaş katsayısındaki yeni düzenlemeyle SED hizmetinde çocuk başına yapılan ekonomik destek tutarı ortalama 7 bin 94 lira olarak yatırılıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR
MasterChef Türkiye 2025-2026 yeni sezon ne zaman başlayacak MasterChef Türkiye yeni bölüm tarihi belli oldu mu
MasterChef Türkiye 2025-2026 yeni sezon ne zaman başlayacak? MasterChef Türkiye yeni bölüm tarihi belli oldu mu?
SURVİVOR YARI FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR 11 Haziran 2025 Survivor All Star kim elendi Survivorda Adem mi, Volkan mı, Ayşe mi, Batuhan mı kazandı
SURVİVOR YARI FİNALİSTLER BELLİ OLUYOR! 11 Haziran 2025 Survivor All Star kim elendi? Survivor'da Adem mi, Volkan mı, Ayşe mi, Batuhan mı kazandı?
2025 AÖF Yaz Okulu Kayıt ve Sınav Tarihleri: AÖF yaz okulu başvurusu ne zaman, nasıl yapılır
2025 AÖF Yaz Okulu Kayıt ve Sınav Tarihleri: AÖF yaz okulu başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?
ŞANS TOPU TIKLA - ÖĞREN 🍀11 Haziran 2025 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar açıklandı Şans Topu nasıl sorgulanır
ŞANS TOPU TIKLA - ÖĞREN 🍀11 Haziran 2025 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar açıklandı! Şans Topu nasıl sorgulanır?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik