29.12.2022 - 19:24 | Son Güncellenme:
Yemek konusunda adını dünyaya duyuran Serkan Aksoy, Nicole adlı restoranı ile Michelin yıldızı sahibi oldu. Aşçılık aile mesleği olan başarılı şef Aksoy, Bolu'da kariyerine başladı. İşte, Serkan Aksoy hayatı, kariyeri...
Aksoy, Bolu'da küçük bir köyde büyüdü. Orta öğrenimde eğitimini bırakarak mesleğe başladı. Ağabeyi ve babasının aşçı olması, nedeniyle mutfağa ilgisi erkan başlamıştır. Mesleğe ilk olarak Bolu'da bir restoranda komi olarak başladı, sonrasında da Bodrum'da komiliğe devam etti. Ardından İstanbul'a gelerek burada restoranlarda çalışmaya başladı. Askerlik görevinden sonra Delicatessen'de ardından Maça kısa süre sonra buradaki işinden ayrıldı ve Nicole'ün şefi olarak görev almaya başladı.