Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiSucuğu yağ ile kızartanlar yanlış yapıyor! Pamuk gibi sucuk böyle kızartılmalıymış
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
4/7SUCUĞU DOĞRU ŞEKİLDE DİLİMLEMEK ÇOK ÖNEMLİ

SUCUĞU DOĞRU ŞEKİLDE DİLİMLEMEK ÇOK ÖNEMLİ

Pamuk gibi yumuşacık bir sucuk kızartması için dilimleme yöntemi oldukça önemlidir. Çok ince dilimlenmiş sucuklar, pişerken kuruyabilir. Orta kalınlıkta, yaklaşık yarım santimetre kalınlığında dilimler, hem eşit pişme sağlar hem de yumuşak bir kıvam elde etmenizi kolaylaştırır.

5/7KISIK ATEŞTE PİŞİRME TEKNİĞİ

KISIK ATEŞTE PİŞİRME TEKNİĞİ

Sucukları kısık ateşte pişirmek, yavaşça kızarmalarını ve içlerinin yumuşak kalmasını sağlar. Orta veya yüksek ateşte pişirme, sucuğun dışını hızla yakabilir ve içini kurutabilir. Tavaya ya da ızgaraya koymadan önce tavanın hafifçe ısınmasını sağlamak da eşit pişirme için faydalıdır.

6/7KENDİ YAĞINDA PİŞİRME SIRRI

KENDİ YAĞINDA PİŞİRME SIRRI

Sucuk, kendi yağıyla piştiğinde hem lezzetini artırır hem de sağlıklı bir sonuç ortaya çıkar. Tavayı önceden ısıttıktan sonra dilimlenmiş sucukları ekleyin ve tavanın kapağını kapatın. Bu, sucuğun doğal yağını salmasını sağlar ve sucuğun kurumadan yumuşacık kalmasına yardımcı olur.

7/7TAVANIN MALZEMESİNE DİKKAT EDİN

TAVANIN MALZEMESİNE DİKKAT EDİN

Sucuk kızartırken yapışmaz tavalar tercih edilmelidir. Metal veya alüminyum tavalar, sucukların yapışmasına ve eşit şekilde kızarmamasına neden olabilir. Yapışmaz bir tava kullanarak, hem kolay bir pişirme deneyimi yaşar hem de sucuğun doğal lezzetini koruyabilirsiniz.

EN ÇOK OKUNANLAR
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI | 3 Temmuz 2025 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu bugün neler bekliyor
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI | 3 Temmuz 2025 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu bugün neler bekliyor?
Emekli maaşı ne kadar oldu, en düşük emekli maaşına zam gelecek mi, son durum ne Emekli maaşı zammı son tahminler
Emekli maaşı ne kadar oldu, en düşük emekli maaşına zam gelecek mi, son durum ne? Emekli maaşı zammı son tahminler
SON DAKİKA SON DEPREMLER: 2 Temmuz 2025 AFAD/Kandilli deprem nerede, kaç şiddetinde oldu Son depremler listesi
SON DAKİKA SON DEPREMLER: 2 Temmuz 2025 AFAD/Kandilli deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son depremler listesi
Yeni Kira Artış Oranı Temmuz 2025: Kira zammı ne zaman açıklanacak TEFE-ÜFE Kira artış oranı hesaplama
Yeni Kira Artış Oranı Temmuz 2025: Kira zammı ne zaman açıklanacak? TEFE-ÜFE Kira artış oranı hesaplama
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik