Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiTOKİ ÖDEMELERİ ertelendi mi? Deprem bölgesinde TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? Son açıklama
  • Paylaş:
  • Twitter icon
Haberin Tamamını Oku
2/3TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ ERTELENDİ Mİ

TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ ERTELENDİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından TOKİ ödemelerine dair açıklama yapıldı ve, ''Depremden etkilenen bölgelerde TOKİ ödemelerini 3 ay süreyle erteledik. Deprem bölgesindeki öğrencilerimiz için devam şartı aramayacağız. Geçici sağlık merkezlerinde herhangi bir aksaklığa izin vermiyoruz. Türbe, cami, kilise, havra gibi yapılarımız için gerekli çalışmalara hemen başladık. Amacımız 1 yıl için de kültür varlıklarımızı yeniden kazandırmaktır.” sözlerini kullandı.

3/3TOKİ ÖDEMELERİ ertelendi mi Deprem bölgesinde TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak Son açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, afet bölgesine yapılacak yeni konutlar hakkında, ''Hasar tespit, enkaz kaldırma ve yer belirleme işlemleri bittikçe her ilimizde bu konut sayıları artacaktır. Tüm konut alanlarını yeni bir şehir planı çerçevesinde, zemin kalitesine, fay hattına olan mesafesine bakarak, kendi mimarisine, tabi tarihi ve kültürel dokusuna uygun şekilde tasarlıyoruz. Konutlarımızın hiçbiri zemin artı 3 veya 4 katı geçmeyecek.

Köylerimizdeki ihya çalışmalarını da eviyle, ahırıyla, bahçesiyle, parkıyla, kendi özgün mimarisine göre aynen Manavgat’ta yaptığımız gibi gerçekleştireceğiz. Altını çizerek bir şeyi daha ifade edeceğim. Güçlendirme diye bir mantıkla asla bu bölgede inşa ve ihya çalışmaları yapmayacağız. Hepsi sıfırdan zemin artı 3, bilemediniz 4, bu şekilde inşaatlarımızı yapacağız. Ülkemizdeki tüm üniversitelerimizden jeofizik, jeoteknik, jeoloji, sismoloji hocalarımızla, deprem uzmanlarıyla yoğun istişare halinde çalışıyor, buradan çıkan sonuçlara göre hareket ediyoruz.'' sözlerini kullandı.

EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji paylaştı 🌞 Hava kaç derece, hava durumu nasıl olacak İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu listesi
Meteoroloji paylaştı 🌞 Hava kaç derece, hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu listesi
LGSde Merkezi ve Yerel yerleştirme nedir Liselere Merkezi ve Yerel yerleştirme şartları nelerdir
LGS'de Merkezi ve Yerel yerleştirme nedir? Liselere Merkezi ve Yerel yerleştirme şartları nelerdir?
Maaş haberleri || Memur zammı 2025 Temmuzda ne kadar olur 5 Aylık enflasyon farkıyla memur maaşı zam oranı yüzde kaç oldu
Maaş haberleri || Memur zammı 2025 Temmuz'da ne kadar olur? 5 Aylık enflasyon farkıyla memur maaşı zam oranı yüzde kaç oldu?
Biyografi 📌 Mehmet Erenler kimdir, neden öldü Halk müziği sanatçısı Mehmet Erenler kaç yaşında, cenazesi ne zaman, nereden kalkacak
Biyografi 📌 Mehmet Erenler kimdir, neden öldü? Halk müziği sanatçısı Mehmet Erenler kaç yaşında, cenazesi ne zaman, nereden kalkacak?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik