Yapmış olduğu bu düetle sektörde birçok yapımcının dikkatini çeken Yudum, Ulus Müzik’le anlaşarak albüm çalışmalarına başladı. 1998 yılında ilk albümü olan “Bir Yudum Sevgi” yi çıkardı. 350 binlik satış rakamı yakalayan bu albümün ardından 2000 yılında “Yaban Gülü”, 2003 Yılından “Yollar Hasta Ben Yorgunum”, 2007 Yılında “Türlü Türlü” ve 2009 Yılında “Haber Saldım” albümlerini çıkardı.
Müzik hayatındaki tecrübesini ve başarısının sırlarını gelecek nesillere aktarmak ve yeteneği olanları müzik dünyasına kazandırmak adına 2001 yılında ailesinin desteği ile Avcılarda T.C Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Yudum Müzik Merkezini kuran Yudum, 2003 yılında da Küçükçekmece Sefaköy’de Özel Yudum Müzik Merkezinin şubesini açtı.
Yudum’la birlikte 3 çocuk sahibi olan Tatar ailesinde diğer kardeşler bağlama ve ud çalarken baba Davut Tatar iyi derecede bağlama çalmakta. Anne Gönül Tatar’da son derece iyi bir sese ve yoruma sahiptir. Müziğe başladığı ilk günden beri anne, baba ve kardeşlerinin desteğini arkasına alarak müzik hayatını sürdüren Yudum için hayattaki en büyük değeri ailesidir.