Telefon Kodu 65 Nerenin Telefon Kodu? +65 Hangi Ülkeye Ait?

65 Nerenin Telefon Kodu? +65 Hangi Ülkeye Ait?

25.09.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Dünya üzerinde birçok ülke bulunur. Ülkelerin her biri birer telefon koduna sahiptir. Ülke kodları yurtdışından gelen aramaların hangi ülkeden yapıldığını gösterir. Bütün ülke kodları herkes tarafından bilinemeyebilir. Fakat bu kodları öğrenmek mümkündür. 65 numaralı telefon kodu da bunlardan birisidir. Peki, 65 nerenin telefon kodu? +65 hangi ülkeye ait? Sizler için bu konuyu detayları ile hazırladık. 

65 Nerenin Telefon Kodu +65 Hangi Ülkeye Ait

Yurtdışı gelen aramalarda telefon numaralarının başında ülke kodları yer alır. Bu kodlar aramaların hangi ülkeden yapıldığını göstermektedir. Bu kodlardan birisi de 65 numaralı telefon kodudur. 65 numaralı telefon kodu Uzak Doğu'da, Güney Doğu Asya'da yer Singapur ülkesine ait bir telefon kodudur. 

Haberin Devamı

65 Nerenin Alan Kodu?

+65 numaralı telefon kodu Uzak Doğu'da, Güney Doğu Asya'da yer alan Singapur ülkesine aittir. Yurtdışından gelen aralamalarda ülke kodunun +65 olması durumunda bu aramanın Singapur ülkesinden yapıldığı anlaşılır. Ülke kodları dışında alan kodları da bulunmaktadır. Böylelikle yurtdışı aramalar da ilk olarak ülke kodu girilir. Daha sonra alan kodu ve son olarak telefon numarası yazılmalıdır. 

Yazarlar