Geri Dön
Hadise 'O Ses Türkiye Rap' yarışmasında jüri olmalı mıydı?

Hadise 'O Ses Türkiye Rap' yarışmasında jüri olmalı mıydı?

Hadise, 'O Ses Türkiye'nin değişmeyen tek jürisi. Murat Boz'un dahi bir yıllık bir molası var programda ama Hadise'nin 'O Ses' yolculuğu en ufak bir pause tuşuna dahi uğramadı. Öyle ki, bir popçu olmasına rağmen 'O Ses Türkiye Rap' jürisinde yer alıyor. Peki Hadise 'O Ses Türkiye Rap' yarışmasına jüri olmalı mıydı?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hadise 'O Ses Rap'te bile jüride!

'O Ses Türkiye' denildiğinde akla gelen ilk isimlerin başında elbette Hadise geliyor. Yayın hayatına 2011'de başlayan 'O Ses Türkiye'de Murat Boz'un dahi 4. sezonda bir yıllık bir molası var ama Hadise 'O Ses Türkiye'nin değişmeyen tek ismi. Formatın uluslararası versiyonlarında dahi çok ama çok nadir görülen bir durum bu. Tüm bu bilgiler ışığında Hadise'yi yeni başlayacak olan 'O Ses Türkiye Rap' jürisinde de görmek müthiş fantastik bir durum oldu.

"Ben bir müzisyenim..."

Hadise, bir popçu olmasına rağmen Murda, Mero ve Eypio ile birlikte 'O Ses Türkiye Rap' jürisinde yer alarak hem 'O Ses eşittir Hadise'liğine bir puan daha ekledi hem de bazı rap'çilerin "Olur mu öyle şey yaaa" diye kibarlaştırabileceğimiz şekilde tepkisini çekti. Peki tüm bu tepkilere Hadise ne dedi? Şunları söylemiş: "Ben bir müzisyenim ve bu konuda kendime güveniyorum. Bazen bir klibimizi kimileri beğeniyor, kimileri beğenmiyor, bu da böyle bir şey. İzlerken anlayacaksınız, diğer jüri üyeleriyle çok güzel bir enerji yakaladık..."

Vizyon hatırlatması yapmış

Ben açıkçası bir 'Rap' yarışmasında sadece rap müzik kültürüyle haşır neşir olanların olması gerektiğini savunuyorum. Ama söz konusu Hadise olduğunda onun vizyonuna da güveniyorum bir yandan. Bence Hadise, güzel bir tepki koymuş ortaya. "Ben müzisyenim" diyerek vizyon hatırlatması yapmış. Belli ki rap konusunda da kendine güveniyor. Aslında bu durum onun için çok büyük bir risk. Diğer rap'çi jüri üyelerinin tepkisi çekmekten, "Rap'ten anlamıyor" pozisyonuna düşmekten gram korkmuyor belli ki. Özgüveni, müziğe olan aşkından geliyor. Evet, 'O Ses'te Hadise'nin vizyonuna güvenenler onun takımında olmak istiyor. Ama bu durum 'O Ses Rap'e katılacak yarışmacılar için ne kadar gerçekleşecek, heyecan konusu. 'O Ses Türkiye Rap'te Hadise jüri üyesi olmasaydı program bu kadar merak edilir miydi, orası da ayrı bir tartışma tabii...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler