Geri Dön
Hakan Muhafız: Bizim de bir şeyimiz eksik değil yani!

Hakan Muhafız: Bizim de bir şeyimiz eksik değil yani!

Netflix'in ilk Türk dizisi ve yılın en çok konuşulan yapımı olan Hakan Muhafız (The Protector), bir de 'en çok izlenen 10 yapım' arasına girince, gururlanmamak elde değildi.

SİBEL AKDOĞAN
SİBEL AKDOĞAN

Diziyi izlemeden önce açıkçası biraz çekincelerim vardı. Bizim tipik uzun ve klişe dizilerimizi düşününce, 'acaba mı' dedim. Bir müddet de izlemedim. Ama izledikten sonra nasıl önyargıyla yaklaştığımı anladım. Gerçekten iyiydi. Zaten Çağatay Ulusoy’un oyunculuğundan şüphem yoktu. Ama diğer oyuncular da hakkını vererek oynamış. Değişik bir konusu var. Dizide Hakan’ın (Çağatay Ulusoy) tarihte kendisine verilmiş bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve hayatının bir anda değişerek fantastik bir maceraya dönüşmesini izliyoruz.

Haberin Devamı

Türkiye ve fantastik dizi deyince aklımıza gelen yapımlar malum. Onlardan biri gibi gelmişti ama bayılarak izledim ilk sezonu. Finali de beklenmedikti.

Esas kadro haricinde usta oyuncuların da konuk olması ve ana karakter kadar önemli yardımcı roller üstlenmeleri harika düşünülmüş bir detay. Umarım ikinci sezonda da Burçin Terzioğlu diziye devam eder.

Bazı yorumları okudum; yok "Netflix'in diğer dizileri kadar olmasa da iyi"ymiş, "Karşılaştırınca diğerlerinden ayrı duruyor"muş falan... Arkadaşlar bunlar yorum bile değil. Hakan Muhafız'ın onlardan hiç de aşağı kalır yanı yok. Hatta bazıları ikinci sezon onayı bile alamıyor. Geçin bunları.

Devamında daha da harika işler çıkacağına eminim. Konu akıcı ve sıkmıyor. Bizim de bir şeyimiz eksik değil yani! Özellikle dizi için seçilen mekanlar harika. İstanbul’un güzel yerleri gösterilmiş. Tarihimizin anlatılması da ince detay.

Haberin Devamı

Hakan Muhafız: Bizim de bir şeyimiz eksik değil yani

Ve dizinin müzikleri... 'Kendine Sakla' Mode XL, 'Arayan Bulur' Büyük Ev Ablukada, 'Bu Son Olsun' Cem Karaca, 'What Makes A Good Man?' The Heavy, 'Adımız Miskindir Bizim' Mazhar ve Fuat, 'Kayboluyorum (Süt)' Sedef Sebüktekin dizide çalan şarkılardan birkaçı.

Daha çok izleyici kitlesine ulaşması temennisi, iki ve üçüncü sezonların çekilmesi ve bir an önce yayınlanması dileğiyle...

Benzer İçerikler