Geri Dön
'Lupin'in ikinci sezonu nasıl olmuş?

'Lupin'in ikinci sezonu nasıl olmuş?

Geçtiğimiz hafta ‘Lupin’ dizisinin ikinci sezonu yayınlandı. Bizler de merakla beklediğimiz ikinci sezonu için ekran başına geçtik izledik. ‘Lupin’ bu sezon neler yaptı? ‘Lupin’in ikinci sezonu nasıl olmuş? Hadi birlikte Molatik olalım…

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

İlk sezonuyla bizleri içine başarılı bir şekilde çekmişti ‘Lupin’. Başrol oyuncusu Omar Sy iyi bir oyunculukla kısa sürede dikkat çekmeyi bildi. Dizinin en önemli unsuru (kime göreyse artık) Lupin karakterinin zenci olmasıydı. Haliyle amacına ulaştı dizi. İlk sezonda kibar hırsız rolünü güzelce yansıttı Omar Sy. Hatta İhsan Dindar Milliyet için kendisiyle tatlı bir röportaj yaptı, buradan ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

'Lupin'in ikinci sezonu nasıl olmuş?

İkinci sezonun yayınlanmasını beklemeye başladık. Sonunda bizlerle buluştu ‘Lupin’, oturduk izledik. ‘Kibar hırsız’ın ikinci sezonunun ilk bölümünde bol bol ‘ırkçı’ sahneler görmek bana biraz gereksiz geldi. Evet, ırkçılık vardı ama orada yaşananların diziyle ne kadar bağıntılı olduğunu göremedik. Sadece Assane’a yapılan bir ırkçılık gördük, ilerleyen bölümlerde o sahnelerin etkisini göremedik. Çok fazla şekilde geçmişe gittik geldik, bu da bizi bir miktar yordu.

Genel olarak ikinci sezonu beğendim. Spoiler vermemek adına detay veremiyorum. Temposu tek bölüm dışında yavaş kalmış biraz. Assane durdu durdu tek bölümde harekete geçti. Bakalım üçüncü sezonda neler olacak.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler