Geri Dön
'Masumlar Apartmanı'nda İnci, Derenoğlu evinde ne yaşayacak?

'Masumlar Apartmanı'nda İnci, Derenoğlu evinde ne yaşayacak?

Yine durgun bir ‘Masumlar Apartmanı’ 19. bölümü geride bıraktık. Han ve İnci’nin ayrılıp ayrılmayacakları üzerine yoğunlaştığımız bu bölümde neler oldu? İnci, Han ve ailesiyle birlikte yaşamayı nasıl kabul etti? ‘Masumlar Apartmanı’nda İnci, Derenoğlu evinde neler yaşayacak? Gelin, hep birlikte Molatik olalım...

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

Aşk kokuları esti

Masumlar Apartmanı’ 19. bölüm, 18. bölümün aynısı gibiydi. Dramatik bir havada geçen ve çok da aksiyona girilmeyen bu bölümde havada aşk kokuları esti. Neriman/Ege ikilisi dahil olmak üzere herkes, kime ne hissettiğine emin oldu gibi. Hatta Esra/Esat ilişkisine son verildi gibi. Esat vazgeçti sanki. Ama tam emin değiliz.

"Belki o evde…"

Bu bölümde çok aksiyon olmasa da insanın kalbine dokunan bazı sahneler vardı. İlki Naci’nin, kızıyla geçirdiği veda günüydü. Bizler geçirdikleri son günü izlerken arkadan Naci’nin veda mektubunu okuması insanı biraz yerle yeksan etti ama çok şükür iyiyiz. İkincisi de Gülben’in, İnci’ye Han’ı terk etmemesi için yaptığı konuşmaydı. Gülben’in, İnci’ye, “Belki biz de o evde birbirini seven iki insan görürsek biz de değişiriz belki, Han’a iyi geldiğin gibi bize de iyi gelirsin” başlıklı konuşması bölümün en iyi sahnesinden biriydi. Bu sahnelerde ciğerim düştü sandım. Ama düşmedi.

Uzun lafın kısası Gülben yine kendinden başka birileri mutlu olsun diye uğraştı ve sonucunu aldı gibi. Han ve İnci boşanmadı. Hatta İnci, Han’ın evinde yaşamayı da kabul etti. Açıkçası İnci eve girerken Derenoğlu hanesinde görülen manzara da oldukça manidar ve komikti. Bu bölüm Hasibe Hanım, Safiye’yi hiç rahatsız etmemişti. Bölüm sonu canavarı olarak İnci eve geldiğinde alkış tutuyordu. Anlaşılan o ki Safiye, annesiyle olan mücadelesine devam edecek.

Masumlar Apartmanında İnci, Derenoğlu evinde ne yaşayacak

Neler olacak?

Tabii bir yandan bölüm sonu canavarı dediysek de yanlış anlaşılmasın. İstenmeyen bir karakter olduğu için öyle dedim. Bu bölüm Hasibe Hanım’ın da gençliğine dair ‘flashback’ sahnelere yer verildi. O da annesinden ne gördüyse aynısını yapmış gibi duruyor. Bakalım daha bu ‘flashback’lere ne kadar yer verecekler?

Görüldüğü gibi ‘Masumlar Apartmanı’ 19. bölüm geçiş bölümüydü. Bence asıl şenlik buradan sonra başlıyor gibi. İnci, Derenoğlu hanesinde neler yaşayacak? Safiye’yle nasıl bir ilişki kuracak? Merak etmiyor değilim. Keyifli bölümler bizi bekliyor, beklemede kalalım.

senolfazilet@hotmail.com

twitter.com/SenolFazilet

Benzer İçerikler