Geri Dön
Eski polis memuru zamanda yolculuk yaptığını iddia etti

Eski polis memuru zamanda yolculuk yaptığını iddia etti

İngiltere'de eski bir polis memuru olan Chris Halton, bir kilisenin içerisinde zaman yolcuğulu yaptığını öne sürdü.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Geleceğe Dönüş filmini bilmeyen yoktur. Doktor Brown ve Marty McFly uçan bir araba ile o tarih senin bu tarih benim zamanda dolaşır durur.

Haberin Devamı

Fakat bu tarz bir deneyimi gerçekten yaşadığını iddia eden insanlar da yok değil.

İngiltere'de eski bir istihbarat memuru olan ve video paylaşım sitesi YouTube üzerinde paranormal olayları tartıştığı 'Haunted Earth TV' adlı bir kanalı bulunan Chris Halton bir kilisede yaptığı çekimler sırasında zamanda yolculuk yaptığını hissettiğini iddia etti.

Paranormal olayları ele alan bir konferansta konuşan Halton, kilisede geçirdiği süre boyunca oldukça huzursuz hissettiğini, kilise duvarlarının birdenbire farklı bir dokuya bürünerek zaman içerisinde geriye gittiğini gördüğünü söyledi.

Zamanda yolculuk yaparken bulunduğu mekanın hiç değişmediğini aktaran Halton yolculuk sonunda başladığı yere geri döndüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Halton'ın iddia ettiğinin aksine bilim insanları günümüz teknolojisi ile zamanda yolculuk yapılamayacağını, bunun için ışık hızından çok daha hızlı bir şekilde seyahat etmenin şart olduğunu açıklıyor.

Paranormal olaylarla oldukça içli dışlı olan Chris Halton yayınladığı videolarda sık sık hayaletlerle ve ölülerle iletişime geçmeye çalışıyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc

twitter.com/mehmetcankmrc

YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler