Geri Dön
Prens Harry ve Meghan Markle balayı için Kanada'yı tercih etti

Prens Harry ve Meghan Markle balayı için Kanada'yı tercih etti

19 Mayıs 2018'de görkemli bir törenle dünya evine giren Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin balayı için tercih ettiği rota, kızgın kumlardan serin sulara atlayacakları bir tropikal ülke değil aksine, kuzeyin soğuk yüzünü tüm ayrıntısına kadar hissedecekleri Kanada oldu.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Gözlerimiz bir kraliyet düğününe daha şahitlik etti. Geçtiğimiz günlerde evlenen Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin balayı için tercih ettiği yer Kanada oldu.

Haberin Devamı

Kanada'nın Alberta eyaletinde balayı günlerinin tadını çıkarmaya hazırlanan çift, Fairmont Jasper Park Lodge otelinde lüks bir ahşap evde konaklayacak.

Çiftin konaklayacağı otel daha önce kraliyet ailesi tarafından dört kez ziyaret edilmiş ve son ziyareti 2005 yılında Kraliçe 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip gerçekleştirmişti.

ABD'li magazin sitesi TMZ tarafından duyurulan balayı mekanının birçok farklı eşya siparişi yaptığı da belirtildi.

Prens Harry ve Meghan Markle düğününde neler yaşandı?

Sussex Dükü ve Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle'ın konaklaması boyunca, Birleşik Krallık ve Kanada hükümetlerinden çok sayıda güvenlik görevlisi de kendilerine eşlik edecek.

Kanada'da yapacakları balayı öncesi çift bir gün için İrlanda'ya gitmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

İrlanda'ya seyahat etme planları bulunan tek kraliyet ailesi üyeleri Harry ve Markle çifti değil. Galler Prensi Charles'ın da önümüzdeki yaz mevsiminde eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles ile beraber İrlanda'yı gezmeyi planlıyor.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler