Geri Dön
Prens Harry ve Meghan Markle'ın kariyer planı ne?

Prens Harry ve Meghan Markle'ın kariyer planı ne?

Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmaları 'Megxit' olarak adlandırılmış, bu gelişme dünya basınını uzun bir süre meşgul etmişti. Peki Harry ve Meghan çiftinin kariyer planı ne? Çift tam olarak nereye oynuyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Yer gök inlemişti

Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmaları 'Megxit' olarak adlandırılmıştı. Yer gök inlemişti bu gelişme sayesinde. İngiliz Kraliyet Ailesi olmanın gerektirdiği ağırlığı taşıyamadıklarını düşünenler çoğunluktaydı. Meghan Markle'ın bir Amerikalı olması da İngiltere'nin geleneklerine yapılmış bir saygısızlık olarak nitelendirilmişti bazı kesimler tarafından.

Bu kez de Spotify'la anlaştılar

Önce gelişmeleri hatırlayalım. Kraliyet'ten ayrılan çift ABD'ye yerleşti. Dünyanın en önemli dijital video platformlarından biriyle masaya oturdu ve anlaşma imzaladı. Çiftin bu platformda bir dizi program için anlaşmaya vardıkları konuşuluyor. Ama durun hepsi bu kadar da değil. İkili bu kez de dijital müzik devi Spotify ile anlaşma imzaladı.

Gençliğe yürüyorlar!

Spotify'da zaman zaman konuk da ağırlayacakları bir podcast serisine başlayacakmış ikili... Peki tüm bunlar ne anlama geliyor? Prens Harry ve Meghan Markle nasıl bir kariyer planı çizmiş olabilirler kendilerine? Bence hedefledikleri kesim gençler. 'Genç' kanaldan yürüyorlar çünkü. Video olsun, müzik olsun, ille de en dijitalinden en 'genç'inden seçiyorlar. Gençliğe yürüyorlar. Bu çok açık ortada. İkilinin dijitalin gücünü birçok 'klasik isim'den önce keşfetmeleri ve bu uğurda sakin ve emin adımlar atmaları ise ümit verici. İlerleyen dönemde ikilinin bir dönemler Kraliyet Ailesi'nde olduklarını bile unutabiliriz gibi. Bakalım nasıl projelerle bizleri şaşırtacaklar...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler