Geri Dön
Çocukluğumuzun korkulu rüyası Chucky dizi oluyor

Çocukluğumuzun korkulu rüyası Chucky dizi oluyor

Çocukken izlediğimiz filmler aklımızın bir köşesinde hep kalırdı. Bazen korku bazen heyecan bazen de meraktı. Hep bizimleydi o duyguydu. Büyürdük ama yine de ilk izlediğimiz filmler bizimle her yere gelirdi. Chucky öyle bir filmdi mesela.

Aybüke Demir
Aybüke Demir

İlk izlediğinde herkeste farklı bir etki yaratmıştı. Televizyonlarda tekrar tekrar yayınlanırdı. Beğeneni de vardı nefret edeni de… Peki, Chucky dizi oluyor desek?

Haberin Devamı

Eskisi gibi bir etki yaratır mı? Severek takip edilir mi? Sevmeyenlerini kendine çeker mi? Bu sorular yapımcıların kafasını kurcalıyor gibi. Reklamları yapılmadı, viral reklamlarını ise hiç görmedik.

"Merhaba. Benim adım Chucky. Senin en iyi arkadaşın olabilir miyim?" mottosunu "Merhaba. Benim adım Chucky artık büyüdüm. Kocaman oldum. Severek izlediğin dizi olabilir miyim?" diye değiştirebilirler. Gerçekten komik olurdu.

Zaten serisi olan bir filmi dizi olarak yapmak ayrı bir dünya bana kalırsa. Chucky serisindeki olay örgüsü belliyken bizi daha farklı ne karşılayabilir ki? 'Chucky Tatilde’, ’Chucky Okula Gidiyor’ serisine dönmesini gerçekten kaldıramayabiliriz.

Don Mancini ve David Kirschner umarım bu işi başarabilirler ve gerçekten de böyle düşünenleri yanıltabilirler. Aksi takdirde bir devrin -istese de istemese de- izleyerek büyüdüğü koskoca Chucky serisi silinip gidebilir.

Haberin Devamı

Aybüke Demir

instagram.com/aybdemir

Benzer İçerikler