Geri Dön
Doya Doya Moda programı güzellik algısını değiştiriyor mu?

Doya Doya Moda programı güzellik algısını değiştiriyor mu?

Biz yemeyi de yedirmeyi de seven bir millet olduğumuz için nihayet aranan kan 'Doya Doya Moda' programında bulundu. Kebapları götürürken pişman olmadan izleyebileceğimiz bir programla karşı karşıyayız kaaardeşim!

Nesrin Çiçek
Nesrin Çiçek

Nihayet biz etine dolgun, balık etli kadınların da düşünüldüğü bir program yapıldı. Dünya genelinde de güzellik anlayışı 34 beden ilgisi dağıtılmak istenilmekte. Çoğunluğu kapsayan kadınların tek tip görünmek isteyişi ufak fakat bu minik ama anlamlı adımlarla değişecektir.

Haberin Devamı

Bir insan sağlıklı olduğu süre boyunca kilosu bir problem edilip dalga konusu yapılmamalıdır. Mottosu alttan alttan hafızalara kazınmaya çalışılıyor gibi. Öyle düşünülmemiş olsa dahi çok sık göz önünde olan şey bir süre sonra normalleşiyor.

Biz yemeyi de yedirmeyi de seven bir millet olduğumuz için nihayet aranan kan 'Doya Doya Moda' programında bulundu. Kebapları götürürken pişman olmadan izleyebileceğimiz bir programla karşı karşıyayız kaaardeşim!

Jüri üyeliğini Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez’ in yaptığı program ilgiyle takip ediliyor. Toplamda 7 yarışmacı bir hafta boyunca yarışıyor. Haftanın son günü bir yarışmacı en yüksek puanı alarak altın kolye sahibi oluyor. En düşük puanı alan yarışmacı ise yarışmaya veda ediyor. Her pazartesi yeni bir yarışmacı dahil oluyor. Günlük verilen konsepte uygun yarışmacılar konbin yapıp karşılığında jüri üyelerinden puan alıyorlar.

Haberin Devamı

Yarışmacıların sosyal medyalarına baktığımda sağlam takipçileri olduğunu görüyorum. Kim bu yarışmacılar yakından inceleyelim.

Başkanların başkanı Emel Başkan

30 yaşında olduğunu söyleyen ve hisseden Emel Başkan azimli, hırslı ve öğrenmeye açık jüri tarafından hem beğenilen zaman zaman da uyarılan bir yarışmacı. Ekranları sevdiği her halinden belli. Uzun süre göz önünde olabilmek için cebinde çok malzemesi var.

Ferdanur Başaran

Yarışmanın gediklilerinden. Mesafeli, sözünü sakınmayan açık sözlü bir yarışmacı. Kendini sinsi biri olarak tabir edip sinsilik tahtına kimseyi bindirmeyeceğini iddia ediyor. Doğru ya da yanlış yapsa da her daim sözünün arkadında durup sonuçlarına katlanmaktan korkmuyor ve üstesinden başarılı bir şekilde geliyor.

Sündüz Durmaz

Sessiz sakin kontenjanından yarışmaya dahil oluyor. Kendini tartışmaların dışında tutarak daha çok yarışmaya odaklanıp başarılı olanlardan. Takıp takıştırmayı sevdiği her halinden belli. Takdığını da giydiğini de yakıştıranlardan. Ne giyse yakışıyor cümlesi bile cuk diye oturuyor üzerine.

Su Baher

Su hakkında diğer yarışmacıların “Ağzında ceviz varmış gibi konuşuyor” benzetmeleri yok mu alem bu kızlar. Jüri üyelerinden Kemal Bey'e hayranlığını sık sık dile getiriyor. Kendini şımarık olarak tanımlıyor. Çoğunlukla diğer kızlara yaptığı sabotajlar konuşuluyor. Günlük kombinlerine kreatif dokunuşlarda bulunmayı seviyor.

Haberin Devamı

Neslihan Sevim

Sessiz biri gibi giriş yapıp “Sessiz atın çiftesi pek olurmuş” dedirtti. Jüriler tarafından "Bir gün iyi, bir gün kötü giyiniyorsun" eleştirisi alsa da yarışmaya halen devam ediyor oluşu başarılı giyindiğini işaret ediyor gibi.

Betül Böçkün

Yarışmanın sıkı takipçileri Betül'ün trajik hayat hikâyesini biraz da olsa bildiğini düşünüyorum. Bilmeyenler için dilim el verip anlatamayacağım. Öğrenmek için geçmiş bölümlerini izleyebilirsiniz. Aslında bu acılarının ötesinde çok eğlenceli neşeli hayatı bir paçasından yakalamış ve günden güne moda anlamından kendini geliştiren bir yarışmacı. Daha fazla izleyeceğiz gibi görünüyor.

Eylül Topçu

Yarışmanın en taze kanı. Uyumlu, hanım hanımcık, efendi, saygılı arkadaşlarıyla iyi geçineceğini düşünüyorum. Yarışmaya ve tartışmalara da ayak uydurabilirse daha çok izleyebiliriz. Giyinmeyi sevdiği ve zevkli biri olduğu seçtiği parçalardan belli oluyor gibi bakalım.

Haberin Devamı

Bakalım bu hafta oylama sonucu kim gidecek, kimler kalacak... Bekleyip göreceğiz.

Benzer İçerikler