Geri Dön
Duygu Acarsoy'un elenmesi MasterChef'te neleri değiştirir?

Duygu Acarsoy'un elenmesi MasterChef'te neleri değiştirir?

MasterChef programının bu kadar çok sevilmesinde, tutmasında hiç kuşkusuz yarışmacıların da payı büyük. Duygu Acarsoy da bu yılki MasterChef'e damga vuran isimlerden biri oldu. Duygu Acarsoy'un programdan elenmesi de ayrıca bir olay oldu tabii...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Bu yıla damga vurmayı başardı

MasterChef programı son yılların en fenomen yapımlarından biri. Jüri üyeleri, rekabet, yarışmacıları, genel kültürümüzü artıran bilgiler derken programın müdavimlerinden olduk, çıktık. MasterChef'in bu kadar çok tutmasında, sevilmesinde en büyük paylardan biri de elbette yarışmacıları. Her sezon mutlaka hepimizin dikkatini çeken yarışmacılarla ve farklı hayat hikâyeleriyle karşılaşıyoruz. Bu yılki MasterChef'in en dikkat çeken isimlerinden biri de elbette Duygu Acarsoy oldu.

Bilerek kötü tabak çıkartınca...

Haftalardır yarışmacı arkadaşlarının eleme potasına dahil ettiği Duygu Acarsoy, son yayınlanan bölümlerden birinde şaşırtıcı itiraflarda bulunmuştu. İlk evliliğinde eşinden şiddet gördüğünü anlatan Acarsoy, şimdiki nişanlısı tarafından da aldatıldığını anlatarak herkesi şaşkına çevirmişti. Duygu'ya o kadar Molatik olduk ki ülkece, yarışmacının Esra Erol'a katıldığı bile ortaya çıktı. Dolayısıyla bir anda herkes Duygu'yu konuşmaya başladı. Yaşadıklarının etkisiyle morali bozulan Duygu Acarsoy, kendi isteğiyle programa veda etmek isteyince ve bilerek, isteyerek kötü tabak çıkartıp jüri üyeleri tarafından da elenince bir kez daha ortalık karıştı.

'Duygu formülü' uygulayabilirler

Yarışmadan elendikten sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Acarsoy, "Kendimce büyük ve çok fazla nedenim var; öğretmenliğin verdiği sorumluluk hissi var. Canlı ders zorunluluğu yüzünden yarışmadan ayrılma kararı aldım" diye bir açıklama yaptı. Hem itirafları hem de bir üniversitede akademisyen olması Duygu Acarsoy'u 'affetmemiz' için yeterli. Ama... Bile isteye kötü tabak çıkartıp programdan ayrılmaya karar vermesi ve bu kararına saygı duyulması, MasterChef'e zarar verecek cinsten bir hareket. Bundan sonra yarışmadan elenmek isteyen yarışmacılar 'Duygu formülü' uygulayabilir, bu da yarışmanın izlenme zevkini düşürebilir. Bu noktada jürinin Duygu Acarsoy'un kararına saygı duyması, Duygu'yu gerçekten sevdiklerinin kanıtı. Ama programda yarışmacıların 'mız mızlanma' hakkını doğuracak bir karara imza attı jüri. Elbette olası sonuçlar hesap edilmiştir ama yine de "Böyle olmamalıydı" dememek de çok güç.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler