Geri Dön
Flash TV'nin dönüşü nasıl olacak?

Flash TV'nin dönüşü nasıl olacak?

2019 yılında bizlere veda eden, yayın hayatı boyunca adından sıklıkla söz ettiren Flash TV geri döneceğini açıkladı. Bizleri de heyecanlandırdı bu durum. Çünkü halayları, programları, haberleri ile tam bir fenomendi. Molatik olduk haliyle Flash TV’nin dönüşüne. Flash TV’nin dönüşü nasıl olacak?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

1992’de yayın hayatına başlayan Flash TV önceleri Bursa’dan sonra ise İstanbul’dan seyircilerine ulaştı. Birçok programı Flash TV ile tanıdık. Gerçek Kesit’in efsane yılları, Mahmut Tuncer ve diğerlerinin halaylarını, Amerikan güreşi maçlarını, Rüyanız Hayrolsun’u, Esra Erol’un ilk çıkış yaptığı yılları, Yalçın Çakır’ın reality şovlarını hep Flash TV ile tanıdık. Ancak 2019 yılında bizlere veda etti ekonomik nedenlerden ötürü.

Haberin Devamı

Flash TV nasıl dönecek?

Ancak gelen haber hepimizi heyecanlandırdı. Flash TV yine, yeniden bizlerle buluşacakmış. Haliyle bizleri ister istemez heyecanlandırdı. “Eski günleri bizlere nostalji yaşatacak ekip yeniden mi bir araya geliyor?” dedik. Eğlence formatında dönecek bilgileri de ulaştı. Yani eski günleri pek aratmayacak gibi. Zaten eğlenceli bir kanaldı, bizler onu öyle sevmiştik. Tabii dönerken efsane programlarıyla dönerse yok demeyiz sanırım. Bakalım nasıl olacak…

selcuk.bulut@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler