Geri Dön
House of Cards bitti mi? House of Cards, Kevin Spacey olmadan sürecek mi?

House of Cards bitti mi? House of Cards, Kevin Spacey olmadan sürecek mi?

House of Cards dizisi son dönemde başarılardan ziyade Kevin Spacey skandalıyla gündemde. Son dönemde biteceğine dair pek çok iddia var. Peki House of Cards, Kevin Spacey skandalından sonra sona mı eriyor? House of Cards bitiyor mu? House of Cards dizisinin geleceğine dair açıklamalar yapıldı, sizlere House of Cards ile ilgili yaşanan son gelişmeleri derledik...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

House of Cards dizisini 5 sezon boyunca Netflix'te izledik. Politik drama türündeki dizi özellikle Kevin Spacey'nin başrolde yer almasıyla birlikte tüm dünyaya adını duyurmuştu. Michael Dobbs'un aynı adlı romanını merkeze alan dizi ayrıca BBC'de yayımlanan mini diziden uyarlanmıştır.

Haberin Devamı

Son dönemde Kevin Spacey ve taciz skandalıyla birlikte House of Cards'ın geleceği de tehlike altına girmişti. Oscar ödüllü ABD'li aktör Kevin Spacey, taciz skandalının ardından House of Cards'tan kovulmuş ve çekimler de böylece durma noktasına gelmişti. Dizinin devam edip etmeme olasılığı sallantıya girmişti.

Dizinin yapımcılarından yapılan açıklamaya göre son gelişmeler dizinin devam edeceği yönünde. Claire Underwood merkezli 6'ncı ve son bir sezon için onay verildiği öğrenildi. Bilgilere göre daha önceki sezonları 13'er bölümden oluşan bu son sezonun 8 bölümden oluşması bekleniyor. İddialara göre çekimler ise hemen 2018'in başında başlayacak. Yapımcılar, son dönemde bir hayli zarar gören dizinin imajını kurtaracaklarını ve tatmin edici bir finalle dizinin sonlanacağını belirtiyor.

Haberin Devamı

Peki Hollywood taciz skandalında neler olmuştu?

Yapımcı şirket Netflix, House of Cards söz konusu taciz skandalından ötürü Kevin Spacey'le bağlarını koparmıştı. Spacey'nin ABD'li yazar Gore Vidal'ı oynadığı filmin yayınlanmayacağını açıklamıştı. House of Cards ekibinde yer alan 8 kişi de Kevin Spacey hakkında taciz suçlaması yöneltmişti. Ekiptekiler Spacey'yi sözlü şekilde ve sarkıntılık yoluyla tacizde bulunmakla suçlamışlardı. Kevin Spacey hakkında İngiltere'de yaşandığı öne sürülen bir başka cinsel saldırı olayıyla ilgili de soruşturma başlatıldığı bildirilmişti. Kevin Spacey ise hakkındaki iddiaların üzerine açıklama yaparak özür dilemiş ve eşcinsel olduğunu duyurmuştu. Spacey'nin bu açıklaması LGBTİ'ler tarafından tepki toplamıştı. Hollywood'daki birçok oyunca da Harvey Weinstein ve Kevin Spacey taciz-tecavüz skandalıyla ilgili olarak çeşitli kampanyalar başlatılmış ve Jennifer Lawrence'dan Gwyneth Paltrow'a kadar pek çok başarılı aktris de Hollywood'daki skandala dair çeşitli itiraf ve yorumlarda bulunmuştu.

Benzer İçerikler