Geri Dön
Jet Sosyete bu hafta neden yok?

Jet Sosyete bu hafta neden yok?

Jet Sosyete ekran yolculuğuna doludizgin devam ediyor. Senaristi ve başrol oyuncularından Gülse Birsel'in her geçen bölümde daha da şahaneler yarattığı dizi, bu hafta, yani 28 Kasım akşamı yayınlanmayacak. Peki niye? Jet Sosyete bu hafta neden yok?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Gülse Birsel, Instagram hesabından bir açıklama yaptı geçen gün. Dedi ki, "Bu hafta yeni bölüm yok. Ama en komik sahnelerle yine karşınızda olacağız. Siz Lokomotiv Moskova-Galatasaray maçını rahat rahat seyredin. Maç olunca onu seyrediyorsunuz, biliyorum. Biz setteyiz, haftaya bomba yeni bölümle yine beraberiz..."

Haberin Devamı

Gülse Birsel'in Jet Sosyete'ye dair herhangi bir konu olduğunda sosyal medyadan gerekli duyuruları yapmasını önemli buluyorum. Gülse Birsel'in Gizem Özpamuk gibi bıçak sırtı bir karaktere hayat vermesi, bir de üzerine senaryosunu yazdığı dizinin bütün sorumluluğunu üstüne alması ve sosyal medyayı etkin ve doğru kullanması oldukça sempatik.

Bu hafta yeni bölüm yok, ama en komik sahnelerle yine karşınızda olacağız. Siz Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçını rahat rahat seyredin, biz de bir nefes arası verelim dedik. Yav bırak, maç olunca onu seyrediyorsunuz, biliyorum! Biz setteyiz, haftaya bomba yeni bölümle yine beraberiz!✨💫 @jetsosyete

Gülse Birsel Official (@gulsebir)'in paylaştığı bir gönderi ()

Daha önce de "Yetiştiremedik" diye itiraf etmişti

Ki biliyorsunuz, dizinin ilk sezonundaki bir bölüm yetişmediğinde Gülse Birsel tatlı bir üslupla "Bu hafta Jet Sosyete yok. Tek sebebi şudur: Yetiştiremedik" de demişti. Bu devirde hangi senarist, hangi dizi oyuncusu bu kadar açık ve tatlı bir şekilde seyircisini bilgilendirir ki?

Google'a yazmadan, "Acaba niye yok yahu?" demeden Birsel gerekli açıklamayı gayet sıcak bir şekilde izleyiciye iletii. Budur... Sonuçta Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe fark etmiyor. Maç, maçtır. Eğer bir çakışma varsa, maçın önceliğini inkâr etmek anlamsız.

Haberin Devamı

Jet Sosyete bu hafta neden yok

Keşke her senarist, her yönetmen, her yapımcı, her oyuncu bizleri erkenden bilgilendirse de son dakika panik olmasak. Sonuçta bir dizi eşittir 2 saat. Ve hayatımızı sevdiğimiz dizilere göre şekillendiriyoruz. İzleyicinin seçimleri ne küçümsenmeli ne de hafife alınmalı. Gülse Birsel'in önden bilgilendirmesi ise "Tribünlere oynuyor yahu!" diyerek suçlanmamalı. Gülse Birsel, dizisine bir marka olarak yaklaşıyor, işine sahip çıkıyor. Ve marka yönetimini başarıyla, samimice yerine getiriyor. Yani doğru olanı yapıyor.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler