Geri Dön
Jet Sosyete uzun soluklu olur mu?

Jet Sosyete uzun soluklu olur mu?

Jet Sosyete tam da beklenildiği gibi fırtına misali başladı. Totalde üçüncü, AB ve 20+ABC'de birinci oldu. Peki bu gerçekten gülmekten kırıp geçirdiği için mi yoksa Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'ya olan aşkımızdan ötürü Gülse Birsel'in yazdığı her filmi ve diziyi merak etmemizden mi kaynaklanıyor?

Lila Ceylan
Lila Ceylan

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya tadında, gerçek bir komedi izleyeceğimiz için oldukça heyecanlıydım açıkçası. Günlerdir 18 Şubat gecesini bekliyorduk malum. Dizinin jeneriğine, şarkısına hemen bir ısındım. Dedim ki oh, çok güzel olacak.

Haberin Devamı

Dizi ilerledikçe biraz hayal kırıklığına uğradığımı söylemeden edemeyeceğim. Tanıdık yüzler, oyuncular görmek çok keyifliydi, kabul ama geçmiş dizilerdeki belli karakterleri tıpatıp aynı kullanması uzun vaadede bizleri ne kadar memnun eder onu tam kestiremiyorum.

Daha çok sevmez miydik?

Mesela Bartu Küçükçağlayan'ın canlandırdığı Gündüz karakteri ve Ecem Uzun’un canlandırdığı Alara Çıkrıkçıoğlu biraz tanıdık geldi mi size de? Yine Bartu Küçükçağlayan ve Gonca Vuslateri'nin Yalan Dünya’daki karakterlerinin yansıması değil mi? Ya da Derya Karadaş’ın yapışmış tiplemesi dışında başka bir şekilde oynadığını görsek daha çok sevmez miydik acaba?

Jet Sosyete'nin izlenmemesi zaten imkânsız

Aklımda her ne kadar böyle sorular dönse de dizi kötü müydü, tabii ki hayır. Hatta bence bu tiplemeler bir haftaya bile kalmadan herkesin aklına kazınan ve herkesçe taklit edilen karakterlere dönüşecek. Benim gibi düşünenler var mı yoksa sadece ben mi birtakım şeylerin tekrara düştüğünü düşünüyorum bilinmez ama Türk toplumu olarak samimi komedilere aç olduğumuzdan, Jet Sosyete’nin izlenmemesi imkânsız gibi bir şey. İlk gününden trende düşmesi ve bu kadar çok konuşulmasından da belli zaten.

Haberin Devamı

Ama beklenti daha yüksekti

Şimdiden tüm karakterlerin analizini yapacak kadar tanımıyoruz, zamanla daha iyi tanıyacağımız kesin ama şimdiden benim favorim şu demeye başlayanlar yok mu, var. Şu kadarını söyleyebilirim ki beklenti kesinlikle daha yüksekti. Ne diyelim, ilerleyen bölümlerde bol bol güldüren, reytingi bir numarada kalan bir dizi olur diye umuyorum.

instagram.com/lilcyln

Benzer İçerikler