Geri Dön
'Kırmızı Oda'da Kumru'nun yerine kim gelecek?

'Kırmızı Oda'da Kumru'nun yerine kim gelecek?

'Kırmızı Oda'nın 29. bölümünde bizler sırayla Kumru'nun, Nazlı'nın ve Delikanlı Sadi'nin hikâyesini dinledik. Kumru ve Nazlı bizlere veda ederken Sadi ise hikâyesine devam etti. Peki 'Kırmızı Oda'da Kumru'nun yerine kim gelecek?

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol

Fahri her şeyi biliyormuş


'Kırmızı Oda'da ilk olarak Kumru'nun geride kalan hikâyesini dinledik. Kumru kötü olan hikâyesini bir kenara koyup eşi Fahri ile ilgili olan hikâyesini anlattı bu bölüm. Kumru'nun anlattıklarına göre Fahri gerçekten yüce gönüllü bir insan. Kumru'nun bütün hikâyesini bildiğini öğrendik Fahri'nin. Meğerse Gümüş Teyze olanı biteni anlatmış Fahri'ye. Kumru yalan söylerken Fahri olan bitenin bütün doğrusunu biliyormuş. Fahri karakterini canlandıran Bülent Seyran'ı bir kere olsun kötü bir role koymuyorlar asla. Bülent Seyran her bir dizide pamuk şeker gibi birini canlandırıyor. Fahri de öyle bir karakter. Fahri'nin Kumru ve kızı Duru için ne kadar çabaladığına ve Fahri'nin bütün hikâyeyi bildiğini öğrendikten sonra da Kumru'nun annesiyle yüzleşmesine tanık olduk. Ve böylelikle Kumru bizlere veda etti. Acaba Kumru'nun hikâyesinin yerini alabilecek kimle karşılacağız? Bakalım, merakla bekliyoruz.


Artık Recai'nin gözünden...


İkinci olarak bizler Nazlı'nın hikâyesini dinlemeye devam ettik. Aslında Nazlı'nın anlatacak pek bir şeyi de kalmamıştı. Sadece hayatına nasıl yön vereceğini merakla bekliyorduk ki bu bölümde beklediğimizi aldık. Nazlı resmen küllerinden yeniden doğdu. Hatta işler tam tersine döndü. Bu sefer Recai, Nazlı'nın dizlerine kapandı "Gitme" diye. Fakat Nazlı kendinden o kadar emin ki kimseye geçit vermedi. Haluk'un çıkma teklifini bile kabul etmedi "Tek kalmak istiyorum" diye. Hem Recai'ye hem de Haluk'a yol verdi anlayacağınız Nazlı. Kendi kendine var olabileceğini ve böyle de mutlu olabileceğini kavramasına tanıklık ettik Nazlı'nın. Üstüne üstlük Nazlı'nın yerine de Recai'nin geleceğini öğrendik. Vallahi bu durum gayet güzel oldu çünkü Nazlı ve Recai ilişkisine bir de Recai'nin gözünden bakmak daha renkli olur diye düşünmekteyim. Bu bölüm Nazlı'ya veda ettik Recai'ye de "Hoş geldin" dedik. Bakalım, Recai'nin hikâyesinde bizleri neler bekliyor...


Miço'nun annesi...


'Kırmızı Oda'da son olarak Delikanlı Sadi'nin hikâyesini dinlemeye devam ettik. En son Mehmet yani nam-ı diğer Miço'yla olan ilişkilerini anlamıştı Sadi, ve keyiflerinin nasıl bozulduğunu. Sokakta rahat vermemişler Sadi ve Miço'ya. Abdullah için çalışmak zorunda kalmışlar hep. Ama tek bir şeyi yapamamışlar: Hırsızlık. Sadi'nin, Miço'yla birlikte olmaktan ve hırsızlık yapmaktan nasıl kaçtığını keyifli bir şekilde dinledik. Ayrıca Miço'nun annesi hakkında konu açıldığında neden sustuğunu da... Meğerse pavyonda çalışıyormuş Miço'nun annesi, hiç istememiş Miço'yu. Bunları anlattıktan sonra da daha devam edemedi Sadi hikâyeyi anlatmaya. Bir çocuğu annesinin istememesini kabul edemediğini söyledi ve hikâyesi yarıda kaldı. Bakalım Sadi o renkli karakteriyle bizlere yaşadığı ne karanlıkları anlatacak... Merakla bekliyoruz.

Fazilet.Senol@milliyet.com.tr
twitter.com/SenolFazilet

instagram.com/SenolFazilet

Benzer İçerikler