Geri Dön
Kıvanç Tatlıtuğ, 'La Casa de Papel'de mi oynayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ, 'La Casa de Papel'de mi oynayacak?

Geçtiğimiz günlerde öyle bir iddia ortaya atıldı ki bu haber karşısında heyecanlanmamak elde değil. Kıvanç Tatlıtuğ'un 'La Casa de Papel'in yeni sezonunda oynayacağı konuşuluyor. Peki gerçekten de Kıvanç Tatlıtuğ, 'La Casa de Papel'de oynayacak mı? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Henüz bir açıklama gelmedi...

Kıvanç Tatlutuğ’un dünyaca ünlü diziLa Casa de Papel’in yayınlanacak olan yeni sezonunda oynayacağı iddiası ortaya atıldı. Öyle ki Kıvanç Tatlıtuğ'un, 'La Casa de Papel'in 5. sezon çekimlerine katılmak üzere yakında İspanya’ya gideceği söylentiler arasında. Fakat Kıvanç Tatlıtuğ’dan henüz bir açıklama gelmedi.

'Neden olmasın ki?'

Fakat şunu da biliyoruz ki ‘La Casa de Papel’, yayınlanacak olan 5. Sezonuyla final yapacak. Bu da yayınlanacak olan sezonun daha bir heyecan yaratmasına neden oldu ve öyle ki yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Yalnız bu haber, tahmin ediyorum ki hepimizi ayrı bir heyecanlandırdı. Zaten bütün bir ülke olarak büyük bir keyifle izliyoruz diziyi. Kıvanç Tatlıtuğ’un oynama ihtimali bile zaten yeterince heyecan verici bir gelişme. Tabii ki şu soruyu da sormak lazım: ‘Neden olmasın ki?’ Çünkü hiçbir engel söz konusu değil.

Her anlamda çok güzel bir gelişme...

Yeni sezon ne zaman yayınlanır bilmiyorum ama Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘La Casa de Papel’de oynayacağı iddiası eğer gerçekse bu çok sevindirici bir haber olur. Hem ülkemiz adına hem de Kıvanç Tatlıtuğ adına çok güzel bir proje olur. ‘La Casa de Papel’in popülaritesi ortada. Büyük bir hayran kitlesine sahip. Öyle ki Türkiye’den de ciddi bir hayran kitleleri var. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir ismin dizinin kadrosunda yer alması da ‘La Casa de Papel’ ekibi için de güzel bir gelişme yaratır. Umarım yakın zamanda Kıvanç Tatlıtuğ’dan bir açıklama gelir ve içimizdeki bu belirsizlik sonlanır ama dilerim ki gerçekten böyle bir durum vardır ve Kıvanç Tatlıtuğ’u ‘La Casa de Papel’in 5. sezonun da görürüz.

Benzer İçerikler