Geri Dön
'La Casa De Papel'in 5. sezonunda hangi karakter olmayacak?

'La Casa De Papel'in 5. sezonunda hangi karakter olmayacak?

'La Casa De Papel' dizisinin 5. sezon hazırlıkları son hızıyla sürüyor. Bir sezon olarak planlanan dizinin kaderi, dijital video platformlarının etkisiyle değişti. Aslında televizyon için hazırlanan dizi, dijital bir platforma yüklenince dünyaca ünlü bir fenomen haline geldi...

Merve Girgin
Merve Girgin

İspanya Darphanesi'nin soyma planını başarı ile tamamlayan çetemizin, şimdi İspanya Bankası'nı soyma maceralarını soluksuz izliyoruz. İngilizce ismiyle Money Heist (Para Soygunu) genelde Madrid'de geçmesine rağmen, Panama, Tayland ve İtalya gibi farklı lokasyonlarda da yer aldı. Ünlü İtalyan anti-faşist şarkısı 'Bella Ciao' da diziyle birlikte tekrar ünlendi. Dizi boyunca birkaç kere çalan şarkı Avrupa'da müzik listelerine bile girmeye başardı.

Geçtiğimiz Nisan ayında 4. sezonu izlediğimiz 'La Casa De Papel', biz izleyicileri çok heyecanlı bir yerde bıraktı. Bu sefer İspanya Bankası'nı soyan ekibimizin, bu soygundan canlı çıkıp çıkamayacağı ise kesin değil. İşlerin yolunda gitmemesi ve Profesör'ün planlarının aksaması, soygunu tehlikeye düşürebilir.

Haberin Devamı


Profesör yalnız mı kalmalı?


Profesör karakterini canlandıran Alvaro Morte geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda yeni sezonla ilgili önemli gelişmelerden bahsetti. 3'üncü ve 4'üncü sezonda Lisbon ve Profesör'ün birlikteliğini ve Müfettiş Murillo'nun da soygun planına dahil olmasını izledik. Her ne kadar bu ikili, fanların favorisi olsa da Alvaro Morte, 'Profesör'ün dizinin sonunda yalnız kalmasının doğru olacağını düşünüyor. Bu durumda "Lisbon ölecek mi?" sorusu aklımıza geliyor tabii.


"Bu yorumumum çok popüler olmayacağının farkındayım" diyor Morte. "Profesör oldukça garip, yalnız bir adam ve çete ile arasında geçenler, hayatının aşkını bulması, bunlar onun hayatının yalnızca küçük bir kısmı. Eğer karakterin sonunu konuşacak olursak, sanırım bir noktada, onu daha alışık olduğu ve rahat hissettiği yalnız hayata dönmüş görmek isterim. Lisbon'u oynayan Itziar Ituna ise karakterinin annesini ve çocuğunu görmekten mutluluk duyacağını düşünüyor.

Benzer İçerikler