Geri Dön
'Meliha', Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu?

'Meliha', Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu?

'Kırmızı Oda' dizisi hem reytinglerde birinci hem de sosyal medyada ciddi bir hayran kitlesi yakalamış durumda. Diziye dair ortaya atılan yeni bir iddia ise hayranları üzecek gibi gözüküyor. 'Meliha' karakterini canlandıran Evrim Alasya 'Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Meliha karakteri içimize işledi

'Kırmızı Oda' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun danışanlarının hayat hikâyelerinden derlenen kitabından alıntılanarak çekiliyor. Yani gerçek hayat hikâyelerini izliyoruz dizide. Başta Meliha ve Alya karakterleri olmak üzere, izlediğimiz tüm hayat hikâyeleri gerçek hayattan alınma. İlk 6 bölüm boyunca soluksuz izlediğimiz dizinin en önemli karakterlerinden biri de elbette Evrim Alasya tarafından canlandırılan Meliha karakteri oldu.

İddialara göre ayrılıyor

Meliha'nın hayatında yaşadığı büyük acı, pişmanlıkları, itirafları, öfkesi, küskünlüğü izleyiciye geçti. Evrim Alasya'nın adını tüm Türkiye'ye duyuran Meliha karakteri öyle 'bizden' bir karaktere dönüştü ki dizinin sevilmesini, tutmasını sağladı desek hiç de yanlış olmaz. Ancak ortaya atılan yeni bir iddia Meliha hayranlarını üzecek gibi gözüküyor. İddialara göre Evrim Alasya diziden ayrılıyor. Alasya, başka bir dizide başrol oynayacak yine iddialara göre.

Biraz erken olmaz mı?

Olabilir... Kırmızı Oda'da Meliha'nın hikâyesini sonsuza kadar izleyeceğimizi hiçbirimiz düşünmüyorduk. Ama sanki biraz erken bir karar gibi geldi bana. Meliha'nın kendini toparlamasını, iyileşme sürecini de mutlaka görmeliydik dizide diye düşünüyorum. Meliha, son yayınlanan bölümde Doktor Hanım'a veda niteliğinde bir telefon konuşması gerçekleştirmişti. Hepimiz nefeslerimizi tuttuk, 7'nci bölümü iple çekmeye başladık. Meliha karakteri Kırmızı Oda'dan bu cuma ya da haftaya cuma ayrılsın ya da ayrılmasın, ekrana büyük bir iz bırakmayı başardığı ortada...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler