Geri Dön
Rıza Kocaoğlu kimdir? Kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu babası

Rıza Kocaoğlu kimdir? Kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu babası

Hem Çukur dizisindeki rolüyle hem de Göztepe-Galatasaray maçı sonunda Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz'le yaşadığı olayla adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu kimdir? Kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu babası İsmail Kocaoğlu sayesinde mi Göztepeli?

Turcel Orman
Turcel Orman

Rıza Kocaoğlu Türk, dizi ve sinema oyuncusudur. 1979 İzmir doğumlu olan oyuncu, 39 yaşındadır. Tiyatro ve oyunculuğa mahallesindeki büyüklerinin yönlendirmesiyle önce yerel bir tiyatro kulübünde başlamış, daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirerek profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır.

Haberin Devamı

Televizyon ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu bugüne kadar 50'ye yakın yapımda yer aldı. Kaybedenler Kulübü, Av Mevsimi ve Dünyanın En Güzel Kokusu filmlerindeki rolleri ve Ezel, Kuzey Güney, Karadayı, İçerde ve Çukur dizilerindeki rolleriyle adından söz ettirdi. Şu anda Çukur dizisinde Aliço rolünü oynamaktadır.

Rıza Kocaoğlu babası İsmail Kocaoğlu kimdir?

Koyu bir Göztepe taraftarı olarak bilinen Rıza Kocaoğlu'nun bu taraftarlığı babası İsmail Kocaoğlu'ndan gelmektedir.

Göztepe'nin uzun yıllar boyunca tribün liderliğini ve amigoluğunu yapan babası Başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu, bu tribün kültürünü oğlu Rıza Kocaoğlu'na da aşılamıştır.

Mustafa Cengiz Rıza Kocaoğlu arasında yaşananlar

2017-2018 yılının son lig maçı olarak İzmir'de oynanan Göztepe-Galatasaray maçının sonunda Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz televizyonlara röportaj verirken aniden ve izinsizce yayına giren Rıza Kocaoğlu, elini Mustafa Cengiz'in omzuna atarak "Şampiyon Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum" demiş ve canlı yayından çıkmıştı. Bu hareketiyle Galatasaray taraftarlarının ve birçok futbol yorumcusunun tepkisini çekmişti. Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan da Rıza Kocaoğlu'na yönelik bir açıklama yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Rıza Kocaoğlu ise tüm bu eleştiriler üzerine resmi Twitter hesabından "Eğlenmeyi bile bilmiyorsunuz" açıklamasını yaptı.

Rıza Kocaoğlu filmleri ve dizileri

Oynadığı diziler arasında en çok bilinenler Elveda Rumeli, Ezel, Kuzey Güney, Karadayı, İçerde, Çukur bulunuyor. Yer aldığı en bilinen filmler ise Kaybedenler Kulübü, Dünyanın En Güzel Kokusu, İstanbul Kırmızısı ve Av Mevsimi.

Benzer İçerikler