Geri Dön
Sen Anlat Karadeniz 25. bölümde ne izledik?

Sen Anlat Karadeniz 25. bölümde ne izledik?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 17 Ekim akşamı yayınlanan 25. bölümü, geleceğe dair umut veriyordu.

SİBEL AKDOĞAN
SİBEL AKDOĞAN

- Belki bu umut, bir hayaldi ama hepsi çok güzeldi. Nefes'in hamile kalması ve bir kız çocuğu dünyaya getirmesi, ayrı bir güzeldi. Annesi babası mutlu olan, hiç kötü anısı olmayan bir kız çocuğu... Sanki bunun müjdesini verir gibiydi hayaller.

Haberin Devamı

- Ceylan karakteri diziden çıktı, gerçek ailesi bulundu, teslim edildi. Seyirciler de bir oh çekti.

- Bu bölüm yazılırken belli ki seyirci nabzı göz önünde tutulmuş. Sosyal medyada herkes, "Nazar ailesinden neden saklanıyor?" diye soruyordu. Bunun cevabı verilmiş oldu. Nihayet Nazar'ın annesi de durumu anladı. Artık düşünsün dursun, "Ben ne yaptım?" diye.

- Uzun zamandır Saniye cadısına ayar oluyordum, benim gibi düşünen çok izleyici vardı. Ama bu bölüm koptum! O nasıl masaldı be kadın! Çocuklar neredeyse korkudan ölecekti. Alemsin vallahi!

- Yiğit'in kaybolması beni çok gerdi. Bir bölümde bu kadar çok aksiyon biraz sinir bozucu oluyor; demedi demeyin. Nefes vuruldu, Tahir'in vicdan azabı falan filan bir de Yiğit kayboldu.

Haberin Devamı

- Artık bu Vedat düşmanlığından sıkıldık. Her şeyin altından o çıkıyor. Ey senaristler, başlatın aksiyonları artık! Vedat ve Nefes'ten çıksın biraz konu. Biraz da Kaleliler'den dolayı çıksın olaylar.

- Yazıyı Asiye yengemizin sözüyle kapatayım: ‘’Koca firavunu bile öldüren bir kara sinek değil mi?’’ İnce bir ayrıntıydı bana göre...

Ve gelelim yeni bölüm fragmanına...

Benzer İçerikler