Geri Dön
Survivor Atakan'dan sunucu olur mu?

Survivor Atakan'dan sunucu olur mu?

Survivor'un eski şampiyonlarından Atakan Aslan, televizyonda program sunmaya başlayacakmış. Peki Survivor Atakan'dan sunucu olur mu? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Güzel bir fırsat...

Survivor’un eski şampiyonlarından Atakan Aslan, namıdiğer Survivor Atakan, yakın zamanda televizyonda sunuculuk yapmaya başlayacakmış. Kendine has duruşuyla yarıştığı senede çok güzel bir hayran kitlesi elde eden ve kitlesini yarışmadan sonra da koruyan Atakan Aslan için bu proje, bence çok güzel bir fırsat.

'Sporseverler için bilgi verici bir program ile izleyicimizle buluşacağız'

2016 yılında Ünlüler takımında yer alan ve yarışmayı şampiyonlukla bitiren Atakan Arslan, oğlu Leon Aslan ile AVM’de vakit geçirdiği sırada bu müjdeyi verdi ve yakında TV2 kanalında program yapmaya başlayacağını duyurdu.

Aslan konuya ilişkin açıklamasında, "Yakında Teve2'de spor üzerine bir program yapacağım. Bugün tanıtımımız yayınladı, önümüzdeki günlerde de ünlü sporcuları konuk alıp sporseverler için bilgi verici bir program ile izleyicimizle buluşacağız" dedi.

Survivor Atakan kameraları seven biri...

Peki burada ilk akla gelen soru, ‘Survivor Atakan’dan gerçekten iyi bir sunucu olur mu? sorusu. Ben Atakan Aslan’a bu sunuculuğun yakışacağını düşünüyorum. Belki eleştirenler de olacaktır. Fakat Atakan Aslan kameraları seven biri ve bence daha da önemlisi kameralar da onu seviyor. Zaten uzun zamandır bir şekliyle bu sektörün içinde. Bir de sunuculuk deneyimi kazanmış olacak ki bence bunun da altından kalkacağını düşünüyorum. Umarım istediği gibi bir program olur ve istenilen izlenmeyi elde eder.

Benzer İçerikler