Geri Dön
Survivor Nisa'nın yeni projesi ne?

Survivor Nisa'nın yeni projesi ne?

Survivor 2020'nin sona ermesinden sonra bu yıla damga vuran yarışmacıların neler yapacağı, hangi projelerde yer alacağı merak konusu olmuştu. Bu isimlerden biri de elbette Nisa Bölükbaşı. Enteresan bir paylaşımda bulunan Nisa'nın yeni projesi ne peki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Dezavantajı avantaja çevirdiler

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, Cemal Can'ın şampiyonluğuyla sona erdi ama etkisi hâlâ sürüyor. Sercan'dan Yasin'e, Cemal Can'dan Nisa'ya oldukça renkli ve iz bırakan isimlerin yarıştığı bu yıl, Corona dezavantajına rağmen yarışmacılar için oldukça avantajlı bir yıldı. Survivor izlemeyenlerin bile programa 'Corona sıkıntısı'ndan ötürü göz attıkları bu yılın yarışmacılarının yakında hangi projelerle karşımıza çıkacakları şimdiden merak konusu oldu.

"Ve bavul hazır! Türkiye sen de hazır ol!"

Bu merak edilen isimlerden biri de elbette Nisa Bölükbaşı... Takımını yalnız bırakınca tepki toplayan Nisa zaman içerisinde enteresan bir sempati yaratmıştı. Nisa, sosyal medya hesabından "Ve bavul hazır! Türkiye sen de hazır ol" diye bir paylaşımda bulunmuş. Survivor bittikten sonra Çek Cumhuriyeti'ne giden Nisa'nın Türkiye'ye doğru yola çıktığını duyurması özellikle takipçilerini heyecanlandırmış.

Z kuşağına yönelik bir proje mi?

Peki Survivor Nisa'nın yeni projesi ne? Şimdilik net bir bilgi yok ancak iddialara göre Nisa'nın adı gelecek yıl düzenlenmesi planlanan 'Survivor All Star' için geçiyor. Nisa'nın bu projede yer almadığı konuşulsa da bu yıla renk katan Nisa'sız bir 'Survivor All Star' düşünülemez. Ekran enerjisi olan, bir hayli sempatik ve genç Nisa'nın Z kuşağını hedefleyen bir projede ama mutlaka ekran önünde karşımıza çıkacağını düşünüyorum. Belki çocuklara özel bir projede de yer alabilir, yakışır ona. Nisa, Türkiye'ye bavuluyla geliyorsa muhtemelen bu öylesine tatil için değil, farklı bir projede yer almak için. Şimdiden meraklandıran bu projenin detayları şimdiden merak konusu...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler