Geri Dön
Survivor şampiyonu Cemal Can şimdi ne yapacak?

Survivor şampiyonu Cemal Can şimdi ne yapacak?

Survivor 2020 büyük bir finalle sona erdi. Barış ve Cemal Can arasında yaşanan şampiyonluk yarışında kazanan Cemal Can Canseven oldu. Peki Survivor şampiyonu Cemal Can şimdi ne yapacak?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Şampiyonluğu şaşırtmadı

Bu yıl müthiş bir Survivor izledik. Açık ara Gönüllüler takımının üstünlüğüyle geçen bu yarışta şahane dostluklar, arkadaşlıklar izledik. Sercan'dan Nisa'ya, Cemal Can'dan Barış'a, Yasin'den Berkan'a ve daha erken elenen birçok yarışmacı Survivor tarihine iz bırakmayı başardı. Ancak bu yıl sosyal medyada en büyük sükseyi yaratan isim kesinlikle Cemal Can Canseven oldu. Cemal Can'ın şampiyonluğu sosyal medya fenomenlerinin ekran yolculuklarının önünü açmış olması bakımınan önemli bir sonuçta. Cemal Can, karakteriyle bu şampiyonluğu hak eden bir isimdi dolayısıyla şampiyonluğu asla şaşırtmadı.

Survivor'a iz bırakmayı başardı

Sporcu bir kimliği olmayan, daha önce Danla Bilic'in gezi vlog'larında karşımıza çıkan, Survivor öncesi adını sosyal medyada duyurmayı başaran Cemal Can Canseven, oyunlarda dikkat çeken performanslar sergiledi. Cemal Can'ın Survivor şampiyonu olması, Survivor'ın sadece sportif bir başarı olmadığını da kanıtladı. Yani hem karakterinizi seyirciye geçireceksiniz hem de oyunlarda sınıfı geçen bir performans ortaya koyacaksınız. Cemal Can'ın Survivor şampiyonluğu hak edilmiş bir sonuçta. Cemal Can hem doğallığı, duygusallığı ve samimiyetiyle hem de azmi ve hırsıyla Survivor tarihinin en çok iz bırakan yarışmacılarından biri oldu.

Zoru başarmak...

Peki Cemal Can şimdi ne yapacak? Tırnaklarıyla kazıyarak duyurduğu adını kalıcı bir markaya dönüştürmesi gerekiyor. Bu noktada ona yardımcı olabilecek kişi elbette yakın arkadaşı Danla Bilic... Cemal Can'ı şampiyonluk yolunda asla yalnız bırakmayan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Cemal Can'ın -en kötü ihtimalle- bir sosyal medya fenomeni olmasına da yardımcı olacağını düşünmüyorum. Cemal Can'ın en yakın zamanda doğru bir konseptle ve en doğru zamanda Youtube'dan bizlerle buluşacağına inanıyorum. Biraz sabır ve zaman gerekiyor elbette. Acele etmemesi gerekiyor Canseven'in. Cemal Can'ın naif karakterini ortaya kazanarak kazandığı bu zorlu yarış onun gücünü ortaya koydu. Şimdi daha da akıllıca, sakince hareket etme zamanı. Sporcu bir kimliği olmamasına rağmen Survivor'ı kazanması büyük bir klişeyi devirdi. Ona inancımız tam! Eminim daha da zor şeyleri başaracağına...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler