Geri Dön
Survivor'da Nisa'nın elenmesi nelere yol açar?

Survivor'da Nisa'nın elenmesi nelere yol açar?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler heyecanı tam gaz devam ediyor. Adadan son ayrılan isim Nisa oldu... Günlerdir Sercan'la yaşadığı polemikle gündemde olan Nisa'nın elenmesi Survivor'da nelere yol açar peki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Nisa'nın elenmesi üzdü

Survivor'da büyük heyecana artık çok az kaldı. 13 ve 14 Temmuz'da İstanbul'da final yaparak ekranlara veda etmesi planlanan Survivor'da son eleme adayları Berkan, Nisa ve Barış'tı. Haftalardır SMS'te yüksek puanlar toplaması nedeniyle Barış'ın elenmesi beklenmiyordu. Ya Berkan ya da son günlerde Sercan'la yaşadığı tek ya da çift taraflı polemikle anılan Nisa'nın gidişi muhtemeldi. SMS sonuçlarına göre adaya veda eden isim Nisa oldu. Bu durum adadaki kadın yarışmacıların ön planda olmasını dileyen izleyicileri biraz üzdü elbette.

Şampiyonlukta kimler favori?

Nisa, veda konuşmasında "Berkan ve Barış yarışmaya devam ettiği için çok mutluyum. Cemal Can ile başka hayallerimiz vardı ama buraya kadarmış" dedi. Cemal Can ile Nisa'nın -sanılanın aksine- aralarının çok da iyi olmadığı iddialar arasında. Ben bu yorumlara takılmıyorum. Cemal Can ve Nisa güzel bir arkadaşlık kurdu adada. Bir yarışma psikolojisi içinde ne kadar sıkı arkadaş olunabilirse, onlar da o kadar oldu. Cemal Can bence Nisa'nın gidişinden sonra adada tamamen tek tabanca ilerleyecek. Nisa'nın hayranlarının da desteğini alacak. Sercan'ın, adadan giderken güzel izler bırakan Nisa olayında haksız taraf olmasından ötürü epey dezavantajlı. Yarışmacıların sosyal medyadaki destekçilerine baktığımızda da Cemal Can ve Barış arasında bir şampiyonluk yarışı olacağı çok ortada.

Fenomenleri daha çok mu göreceğiz?

Elif ve Berkan'ın güçlü favorilerden olduklarını düşünmüyorum. Sercan'ın da son Nisa olayında epey antipati topladığı ortada. Cemal Can ve Barış'ı en çok zorlayacak isim Yasin olabilir belki. Sürpriz yapar mı? Yapabilir. Ama sosyal medyada gerek Cemal Can'a gerekse Barış'a çok büyük bir destek var. Yasin'in takipçi sayısı da 1 milyonu geçmiş durumda. Bu sosyal medya desteği ne kadar SMS'e dökülür, bence bu yılki Survivor'ın en büyük kilidi burası. İlk defa Cemal Can gibi sosyal medya fenomen aday adayı Survivor'a katıldı ve yarışlarda başarılı oldu. Eğer Cemal Can finalde şampiyon olur ya da kıl payı ikinci olursa Survivor şartlarına uyum sağlayabilecek fenomenleri Survivor adasında daha çok göreceğiz gibi gözüküyor.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler