Geri Dön
Survivor'da şampiyon kim olacak?

Survivor'da şampiyon kim olacak?

Survivor'da büyük heyecana çok az bir süre kaldı. Peki şampiyon kim olacak? Bir tarafta SMS'te iddialı Barış, diğer tarafta sosyal medya desteği alan Cemal Can... Sizce şampiyon olmayı kim hak ediyor?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Yasin'in elenmesi sürpriz olmadı

Survivor'da merakla beklenen büyük finale artık çok yaklaştık. Yasin, Barış ve Cemal Can üçlüsünden birine daha veda ettik. Beklenildiği gibi yarışmanın ikili büyük finaline kalan isim Barış ve Cemal Can oldu. Berkan'ın sürpriz vedasından sonra herkes "Yasin nasıl son 3'e kaldı?" demişti. Bunu diyenler artık evrene nasıl bir enerji yolladılarsa Yasin, hiç de şaşırtıcı olmayan bir sonuçla üçüncü oldu ve büyük finali göremedi.

Barış daha avantajlı gözüküyor

Peki Survivor'da şampiyon kim olacak? Bir tarafta SMS'te çok iddialı bir isim var. Barış'tan bahsediyorum. Son bir aydır oyunlardaki performansı düşük olsa da Barış'ın SMS gücü çok büyük bir artı puan. Cemal Can'dan daha avantajlı gözüküyor kağıt üstünde. Ancak Survivor'da büyük sürprizler de yaşanıyor. Berkan'ın 4'üncü olması büyük bir sürprizdi. Keza Sercan'ın da yarışlardaki olağanüstü iyi performansına rağmen 6'ncı olması epey şaşırtıcı bir sonuçtu. Dolayısıyla her şey kağıt üstünde durduğu gibi sonuçlanmayabilir.

Cemal Can sürpriz yapabilir

Bir de Cemal Can faktörü var... Cemal Can, Sercan ve Berkan'la beraber son bir ayın en iyi performanslarından birine imza atmıştı. Oyunlarda çok iyi mücadele etti Cemal Can ve son dokunulmazlık oyununu kazanarak da şampiyonluğu hak ettiğini kanıtladı. Doğallığıyla, semptikliğiyle, karakteriyle herkesin gönlünü kazanmayı başardı Cemal Can. Bir de bunun yanına sosyal medyada Cemal Can'a olan büyük sempati de Cemal Can'ın en büyük artılarından. Sizi bilmiyorum ama bu yıl kim şampiyon olacaksa ucu ucuna kazanacak gibi gözüküyor. Barış avantajlı olsa da Cemal Can'ın sürpriz yapma ihtimali bir hayli yüksek gibi gözüküyor. Cemal Can şampiyon olursa hiç kimsenin de çıkıp "Bu haksızlık" diyeceğini hiç sanmıyorum. İster Barış isterse Cemal Can, kim kazanırsa kazansın hak edilmiş bir şampiyonluk olacak.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler