Geri Dön
'The Big Bang Theory' Jim Parsons olmadan olur muydu?

'The Big Bang Theory' Jim Parsons olmadan olur muydu?

2000'li yılların en sevilen sitcom'larından 'The Big Bang Theory' dizisinin en fenomen karakteri tabii ki 'Sheldon Cooper'dı. Peki ya Jim Parsons 'Sheldon'ı canlandırmasaydı? O zaman bu diziyi yine çok sever miydik? Gelen son itirafa göre yapımcılar bu rolü az kalsın Jim Parsons'a vermiyormuş!

Mayk Şişman
Mayk Şişman

2000'li yılların en büyük sitcom'larından biri elbette 'The Big Bang Theory' dizisiydi. Geek tayfanın bayıldığı, genel sitcom izleyicisinin de takdirini kazanan dizi, tam 12 sezon boyunca yüksek reyting elde etti, dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi yakaladı. Dizinin vitamini, can alıcı karakteri ise elbette Sheldon Cooper'dı. Jim Parsons tarafından canlandırılan Sheldon karakteri olmasaydı bu diziyi bu kadar sever miydik, ben hiç sanmıyorum. Ama tabii 'Sheldon'ı Jim Parsons canlandırmasaydı, yine hiç olmazdı!

Haberin Devamı

"Benim haklı olduğum tek andı"

Dizinin yaratıcılarından Bill Prady'nin geçtiğimiz günlerde Sheldon karakterine dair paylaştığı bir detay ise hepimizi şaşırttı. Prady, Sheldon karakterinin az kalsın Jim Parsons'a gitmeyeceğini paylaşmış. Dizinin bir diğer yaratıcısı Chuck Lorre'la Parsons'ın dizide yer alıp almamasına dair fikir ayrılığı yaşadıklarını söyleyen Bill Prady, "Bu an onun haksız benim haklı olduğum tek andı diziye dair" diye samimi bir itirafta bulunmuş.

İyi ki Jim Parsons'a inanmış

Açıkçası ben çok şaşırdım. Jim Parsons'ın adını dünyaya duyuran, dizinin bel kemiği olan bu karakter elbette çok sivri bir rol. Ama bu karakterin bu kadar çok sevilmesinde en büyük pay tabii ki Jim Parsons'a ait. Yani Chuck Lorre gibi bu işi bilen bir adam nasıl olur da ilk başta onu kabul etmemiş, anlamak bir hayli güç. İyi ki Bill Prady, Parsons'a inanmış ve ortaya bir televizyon efsanesi doğmuş...

Haberin Devamı

 

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler