Geri Dön
'Yemekteyiz'de salatayı annesine hazırlatan yarışmacı tepki çekti

'Yemekteyiz'de salatayı annesine hazırlatan yarışmacı tepki çekti

'Yemekteyiz' tarihinde bir ilk... Yılların 'Yemekteyiz'i Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla beraber yeni formata kavuştuğundan beri istikrarlı bir şekilde başarısına başarı katmaya devam ediyor. Ve en sonunda 'Yemekteyiz'e salatayı annesine hazırlatan bir yarışmacı damga vurmayı başardı...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Yemekteyiz' tarihine geçti

'Yemekteyiz' tarihine geçen yarışmacı salatayı annesine hazırlatmış! Bunca zamandır "Yemeği yetiştiremedim" diyerek yarışmacı arkadaşlarından özürler dileyen yarışmacıları gördük, dürüstlüğünden ötürü takdir ettik. Bu hafta yani 4-8 Haziran 2018 tarihinde yarışan yarışmacılardan Tansu Taşkın ise bir hayli ilginç bir şey yaptı.

Ana yemek değil, alt tarafı salata!

34 yaşındaki yarışmacı, haftanın ikinci gününde karşımıza çıktı, yemekteki hünerlerini gösterdi. Bekar olan ve 'düşüncelerini kimseden saklamayan, özgüveni yüksek birisi' olduğunu söyleyen yarışmacı, kendisine verilen 3 saatlik süreden daha önce salatasını hazırlatmış. Bakın hazırlamış diyemiyoruz, çünkü hazırlamamış, hazırlatmış. Kime? Annesine. Salatada ne var? Domates, salatalık... Son derece herkes tarafından yapılabilecek bir salata. Ama diğer yemeklerini kendi hazırlayan yarışmacı, en kolay salatayı annesine hazırlatıyor.

İşte tavır, işte duruş...

Onur Büyüktopçu, salatayı annesine hazırlatan yarışmacıdan bir puan kıracağını açıkladı, gözleri çok affedersiniz yuvalarından fırladı. Yarışmacılar da tepkilerini "Aaa ben tatmam vallahi tadını" diyerek ortaya koydu. İşte tavır, işte duruş... :) Programın fanatik bir izleyici kitlesi var. "Aman, derdiniz bu olsun" demeyin. İşin ucunda büyük ödül var. Gözyaşı var. "Psikolojim bozuldu" var. Var da var. 5 gün boyunca ekranda olmak var. "Benim yemeklerimi herkes beğenir" ispatı var

"İzlemiyorum" diyen yalan söylüyor

'Yemekteyiz' bir TV programı. Günün en az yarım saatini televizyon karşısında geçiren önemli bir kitle var. Sadece Türkiye'de değil dünyada da durum böyle. "Televizyon programlarını çok da ciddiye almayalım" diyen kitlenin ortamlarda "belgesel izliyor, kaliteli yaşıyorum" havası attığına bakmayın.

Herkes kendini cool gösterme peşinde

"Bir televizyonum bile yok" diyenlere de inanmayın, çünkü onlar da programların tekrarını internetten, olmadı Youtube'tan seyrediyorlar. Herkes ama herkes ikiyüzlü olduğu için ve kendisini daha kaliteli, daha cool gösterme peşinde olduğu için herkes rol yapıyor. Gayet deliler gibi izleniyor 'Yemekteyiz'. Ciddi ciddi kafa patlatılıyor.

Üçkağıda hayır!

Dolayısıyla salatayı annesine hazırlatan yarışmacı sadece bir örnek. Skandalsa skandal. Yalanın itinayla yakalanması, cımbızlanması ve elbette ayıplanması gerekiyor. Bugün annesine salatayı hazırlatan yarışmacının yaptığı üçkağıdı normal karşılarsak ve "Amaaan" dersek bir bakmışız etrafımızdaki her sahte şeyi kanıksamışız. Halbuki ayık olmak gerekiyor. Üçkağıda hayır, dürüst mağlubiyete evet! :)

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler