Geri Dön
Yıldız Tilbe’nin yeni şov programını izler miyiz?

Yıldız Tilbe’nin yeni şov programını izler miyiz?

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye jürisi olduktan sonra daha fazla konuşulmaya başladı. Şimdi Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu kanalda kendi ismini taşıyan yeni bir şov programı yapacağı konuşuluyor.

Büşra Özbelli
Büşra Özbelli

Yıldız Tilbe denilince insanın içine işleyen şarkı sözleri, dobralığı, hatta deli dolu ve çılgın oluşu akla geliyor. Bir de tabii kendine özgü dansı... Aforizmal tümceleri nedeniyle Yıldız Tilbe felsefesi diye bir şey oluştu hatta.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe aşk acısı çekenlerin kıymetini daha fazla bildiği bir sanatçı olsa da ‘O Ses Türkiye’ ile birlikte hayran kitlesini genişletmiş olmalı. Hatta sırf onun şarkılarını ve yorumlarını dinleyebilmek için bu programı takip edenler bile var. Ayrılıkları ve suskunlukları, şarkı sözleriyle anlatan, sesi büyük, yüreği büyük Yıldız Tilbe cevherini bu programla fark edenler oldu.

Acun Ilıcalı, enerjisine çok güveniyor olacak ki kanalında Yıldız Tilbe’ye yeni bir program yaptıracak. Yıldız Tilbe bu programda ünlü isimleri ağırlayacak. Yazılanlara göre Yıldız Tilbe kalabalık bir ekip kurup çalışmalara başlamış bile. Konuğunu incitmeden, en samimi şekilde ama dobra dobra konuşacağı bir program yapacağına eminim.

Haberin Devamı

Umarım bu program sayesinde sık sık güzel sesini ve muhteşem yorumlarını dinleyebiliriz.

Büşra Özbelli

Instagram: www.instagram.com/ozbellibusra

Benzer İçerikler