Geri Dön
Merve Boluğur kendini neden kraliçe gibi hissediyor?

Merve Boluğur kendini neden kraliçe gibi hissediyor?

Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. Sosyal medya hesabından şanslı bir kadın olduğunu söyleyen Merve Boluğur, kendini kraliçe gibi hissettiğini söyledi. Peki Merve Boluğur kendini neden kraliçe gibi hissediyor? Gelin Molatik olalım...

Kurabiye Canavarı
Kurabiye Canavarı

Kendini giderek daha da sevmek...

Geçtiğimiz günlerde Merve Boluğur, yeni yaşına merhaba dedi ve sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Çok şanslı bir kadın olduğunu söyleyen Merve Boluğur, kendini giderek daha da sevmeyi keşfettiğini de belirtti. Fakat benim dikkatimi çeken ise kendisini kraliçe gibi hissetmesini söylemesi oldu.

'Her birimiz güzel bir hayatı hak ediyoruz'

Yaklaşık iki ay önce hayranı olan sanat direktörü Burak Dayı ile sürpriz bir aşka yelken açan ancak kısa bir süre sonra ilişkisini noktalayan Merve Boluğur’un havuzda çektirdiği pozun altına şunları yazdı:

"Geçmiş yok! Anın farkındalığında, gelecek vizyonumda fakat her şey teslimiyette. Her şeye kabul. Kraliçe gibi hissediyorum. Giderek daha da sevmeyi keşfediyorum. Kendimi, anlıyorum, hak veriyorum, okşuyorum, gülüyorum kendi kendime kahkahalarca. Zihnim biraz daha özgürleşiyor. Coşkuya dalıp, hüzne izin verip, aşka açık. Derin duygular ne de olsa bizim işimiz. Bildiğimizi okumak da yolumuz. Annemin deyimiyle: Bir rüzgâr gülüyüm ben. Bana göreyse bir yolcuyum, öğreniyorum devam ediyorum akışa uygun. Çok teşekkür ederim Yaradan'a çok şanslı bir kadınım. İç huzur sağladığı ve kolaylaştırdığı için. Niyetlerimin bir bir gerçekleştiği fakat onlarsız da iyi olan Merve'ye aferin. Daha iyi seylere hep. Her birimiz güzel bir hayatı hak ediyoruz. Aşkla, keyifle, çılgınca iyi ki doğdum."

Bardağın dolu tarafından bakabilmek önemli...

Bence gayet iyi niyetle yazılmış, pozitif bir yazı. Hayat bir şekliyle geçiyor ve tabii ki her zaman istediğimiz şeyleri yaşamıyoruz. Fakat tüm bunlara rağmen bardağın dolu tarafından bakabilmek önemli. Evet, Merve Boluğur bu paylaşımı doğum günü için yazmış ama anladığım kadarıyla yalnızca özel günlerde böyle hisseden ve o güne özel yazılar yazan bir kişinin düşündükleri değil bunlar. Hayatın her gününde böyle hissetmeyi öğrenmiş ve bundan da önemlisi, hayatı deneyimlemiş bir kadının iç döküşü gibi geldi bana bu sözler. Bu yüzden de yazdıklarını gayet samimi buldum. Umarım hayat, Merve Boluğur’a iyi anlar yaratır.