Geri Dön
Balkondan küçük kızın üzerine düşen sarhoş, kendini de kızı da yaraladı

Balkondan küçük kızın üzerine düşen sarhoş, kendini de kızı da yaraladı

Hindistan'ın 29 eyaletinden biri olan Tamil Nadu'da yaşanan olayda sarhoş bir adam, yaşadığı binanın 2. katından aşağı düştü. Bu düşüşünü dedesiyle beraber yolda yürüyen 4 yaşındaki bir kızın üzerine düşerek süsleyen dengesiz sarhoş, küçük kızı ciddi sayılacak şekilde yaraladı ve kendisinin de ayağı kırıldı.

Turcel Orman
Turcel Orman

Dhanyashri Sridhar ismindeki kız çocuğu, yaralanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Çocuğun tedavisinin devam ettiği ve durumunun iyiye gittiğinin öğrenilmesi bu garip olaydaki en güzel ayrıntı oldu.

Haberin Devamı

Artık ne içtiyse, nasıl içtiyse, neresiyle içtiyse değil ayakta durmak, evinde bile duramayan Siva isimli sarhoş Hint de hastanede tedavi altına alındı.

Kırık ayağının iyileşmesinin ardından polis tarafından tutuklanacağı öğrenilen 30 yaşındaki Siva, belki de çocuğun üzerine düşmeseydi daha ciddi yaralanacaktı.

Kör kütük sarhoş haliyle olay anını hatırlıyor mudur bilinmez ama Dhanyashri Sridhar'a büyük bir teşekkür ve özür borçlu. İçe demiyoruz, yine iç. Ama az iç be Siva.

En azından evinin sınırları içerisinde kalabilecek kadar iç. Evde yere düş, koltuktan düş, yataktan düş. Balkondan düşmek nedir? Uçabileceğini mi sandın, 'Pikaçu' mu sandın kendini? Bu nasıl bir kafa?

Dhanyashri Sridhar'ın tedavisi için de internet üzerinden yardım kampanyası başlatıldığını ve güzel insanlar tarafından 25 bin dolar toplanarak beyin ve omuriliğinde hasar görülen ufaklığın tedavisinin yapıldığı da bir diğer güzel ayrıntı.

Haberin Devamı

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler