Geri Dön
Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy da barıştı, gözler diğer küs ünlülere çevrildi

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy da barıştı, gözler diğer küs ünlülere çevrildi

Son dönemde barışan Türk ünlüler dikkat çekmeye başladı. Barışan isimlerin büyüklüğü de bu konuda algıda seçicilik yapmamıza neden olmuş olabilir. Önce Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe, şimdi de Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy barıştı. Barışan isimlere baksanıza, nasıl algıda seçicilik yapmayalım ki?

Turcel Orman
Turcel Orman

Aralarında 25 yıldır küslük bulunan Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe'nin barışması haklı olarak olay olmuştu. Uzay Heparı konusu yüzünden yıllardır küs olan ikili, Yıldız Tilbe'nin Sezen Aksu'nun evine gitmesiyle son bulmuştu.

Haberin Devamı

Ajda Pekkan ve Bülent Ersoy da barıştı, gözler diğer küs ünlülere çevrildi

Şimdi de bir iftar davetinde kendisine selam vermeyen Ajda Pekkan için "Hödük ve ucube" diyen Bülent Ersoy, hastalanıp yataklara düşünce ikilinin arasındaki buzlar erimeye başladı.

İkili, tartıştıkları dönemde birbirlerine karşı gayet katı davranmış ve ortak arkadaşları Ayşe Ersayın'ın cenazesinde dahi bir araya gelmemişlerdi. Hatta Pekkan, hakaretlerinden ötürü Bülent Ersoy'u mahkemeye vermiş ve 3 bin 750 TL tazminat almıştı.

Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy'un ağır bir grip geçirip 12 gün hastanede yatmasından ötürü Ajda Pekkan, hastaneye çiçek gönderip Ersoy'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastalık vakası öncesinde de Bülent Ersoy, Ajda Pekkan için "Düşman değiliz. Başı sıkışsa ilk ben koşarım" diyerek zeytin dalı uzatmış; hatta zeytin ağacı hediye etmişti.

Haberin Devamı

Tüm bu küslüklerin bitmesi Leyla ile Mecnun dizisindeki şu sahneyi akıllara getiriyor:

Bu dakikadan sonra da Tom ve Jerry, Sylvester ve Tweety, Road Runner ve Coyote, Tatlı Hayat'taki İhsan ve Yorgo bile barışsa şaşırmayız.

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler