Geri Dön
Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı gerçekten küs mü?

Cemal Can Canseven ve Nisa Bölükbaşı gerçekten küs mü?

Survivor 2020'ye en çok damga vuran isimlerden Cemal Can Canseven ile Nisa Bölükbaşı'nın, yarışmadan sonra hiç bir arada görülmemesi "Acaba küstüler mi?" sorusunu sormamıza neden olmuştu. Peki bu doğru mu? Cemal Can ve Nisa gerçekten küs mü?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Yakınlıkları hepimizin dikkatini çekmişti

Survivor 2020 denilince akla gelen ilk isimlerden biri tabii ki şampiyon Cemal Can Canseven. Yarışma boyunca özellikle Nisa Bölükbaşı'yla çok yakın ikili olan Cemal Can, sempatik tavırlarıyla birçoğumuzun sempatisini kazanmayı başarmıştı. Nisa Bölükbaşı da özellikle tepkileriyle programın en iz bırakan isimlerinden biriydi. İkilinin programdaki yakınlıkları da hepimizin dikkatini çekmişti.

"Hayır, biz görüşüyoruz" demiş

Programdan sonra enteresan bir şekilde Nisa ile Cemal Can'ı pek de bir arada göremedik. Hatta hiç! İkili o kadar bir araya gelmedi ki kesin aralarında bir küslük var diye düşündük. "Aralarındaki küslüğün sebebi ne?" diye kafa patlattık adeta. İşte tam olarak bu soru Cemal Can'a sorulmuş. Canseven, "Yarışma arkadaşlığı mıydı Nisa'yla sizinki?" sorusuna "Hayır, biz görüşüyoruz" diye bir cevap vermiş. Şimdi Cemal Can'ın bu açıklamasının üzerine hâlâ görsel bir kanıt aramak ne kadar anlamlı olur mesela?

"Demek ki onlar küs" kafasına geçiş yapıyoruz

Ama nedense göz görmeyince bu laflar havada kalıyor bazıları için değil mi? İlla Instagram'da "Cemal Can feat. Nisa"lık bir görselle buluşmamız lazım, değil mi? Instagram'ın hayatımıza etkisini görebiliyor musunuz? Sadece ünlüler için değil, hepimiz için geçerli. "Uzun zamandır birlikte story atmıyorlar, demek ki onlar küsler" gibi bir kafaya geçiş yapıyoruz. Teknolojinin olumsuz etkisi diye tam olarak buna denir. Biraz kendimizi sorgulamamız lazım. Instagram'dan önce 'küslük' olayları nasıldı sahiden? Ciddi ciddi hatırlayan var mı? Yoksa biz biraz fazla mı kaptırdık kendimizi sosyal medyaya?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler